Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Είμαι περήφανος που οι γονείς μου δεν ξεπουλήθηκαν»
Showbiz

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Είμαι περήφανος που οι γονείς μου δεν ξεπουλήθηκαν»

 Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μίλησε για τους διάσημους γονείς του και τον καινούριο του έρωτα για τη φωτογραφία.

Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του πατέρα σου; Έχεις βρεθεί μπροστά στη γέννηση μιας τεράστιας επιτυχίας του;

Η εικόνα έχει ως εξής: Κάθε μέρα που επισκέπτομαι τον πατέρα μου μου λέει «έλα να ακούσεις ένα καινούριο τραγούδι που γράφω!». Και κάθε φορά τού λέω «θα τελειώσεις τις λέξεις, δεν θα υπάρχουν άλλες για άλλα τραγούδια». Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Το τραγούδι του που λατρεύω πά – ντα είναι το Γέλα μου κι ας είναι ψέμα. Συνήθως δεν το λέει στο πρόγραμμά του, αλλά όταν πηγαίνω να τον ακούσω, το ξέρει πως μου αρέσει και το λέει.

Για ποια καλλιτεχνική εικόνα των γονιών σου είσαι περήφανος;

Για το επίπεδο που έχουν κρατήσει, που δεν ξεπουλήθηκαν. Για το γεγονός πως ήταν πάντα για την Τέχνη τους, την πρόσεχαν περισσότερο και από τον εαυτό τους. Τη σεβάστηκαν απόλυτα.

Σου λείπει η μητέρα σου από την ελληνική τηλεόραση;

Ναι, πολύ. Θα ήθελα να τη βλέπω στην τηλεόραση. Έφυγε στο αποκορύφωμα της καριέρας της, πριν κουράσει τον κόσμο. Συναντώ κόσμο που μου λέει πως τους λείπει, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να είναι χαρούμενη η ίδια, όπως και είναι. Μεγαλώσατε σε ένα σπίτι με διάσημους γονείς, αλλά και επίσης μεγάλα ονόματα δίπλα σας.

Ποια εικόνα θυμάσαι;

Αυτά τα χρόνια είναι πολύ πίσω. Θυμάμαι να μου λέει η μητέρα μου πως με νανούριζε η Μαρινέλλα. Δεν ξέρω και πολλούς να τους νανουρίζει η Μαρινέλλα. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου, όπως και τα άλλα ιερά τέρατα που γνωρίζουν οι γονείς μου.

Συναντιέστε συχνά όλοι μαζί ως οικογένεια;

"Η σχέση των γονιών μου είναι άριστη. Σπανίζουν οι στιγμές που βρισκόμαστε όλοι μαζί, μια και ο μπαμπάς κάνει περιοδεία, όπως και ο Νικόλας, η μαμά ζει στην Πάρο μόνιμα, αλλά όποτε συμβαίνει αυτό, είμαστε μια κανονική οικογένεια. Θα μας βάλει ο μπαμπάς τα τραγούδια του, μετά θα μας βάλει και ο Νικόλας τα δικά του και είναι στιγμές ευτυχίας. Ο Χάρης, από την άλλη, έχει καιρό να έρθει. Είναι το παράπονό μου. Έχει κάνει τη δική του οικογένεια με την Αντελίνα και τις κόρες τους, που τους αγαπάω πολύ." είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στο περιοδικό ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved