Survivor: Αθηνά και Σταυρούλα παντρεύονται σήμερα - Δείτε τι έκαναν μία μέρα πριν τους γάμους τους!
Showbiz

Survivor: Αθηνά και Σταυρούλα παντρεύονται σήμερα - Δείτε τι έκαναν μία μέρα πριν τους γάμους τους!

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου παντρεύονται δύο πρώην παίκτριες του survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Αθηνά Ευμορφιάδη, οι οποίες παντρεύονται τους εκλεκτούς της καρδιάς τους!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παντρεύεται τον Παναγιώτη Τριβυζά, ο οποίος είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη: «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά».

Η πρώην παίχτρια του Survivor δοκίμασε πολλά νυφικά, αλλά έχει καταλήξει ποιο θα φορέσει αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της. Το έχω βρει το νυφικό αλλά δεν το έχει δει και δεν θα το δει μέχρι εκείνη την ημέρα. Ούτε εγώ έχω δει το γαμπριάτικο κοστούμι», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε από τους πρώην συμπαίχτες της θα είναι μόνο όσοι έκανε παρέα μαζί τους στο παιχνίδι, δηλαδή τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν τους έχει καλέσει.

Αλλά και η 32χρονη πρωταθλήτρια του kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη θα παντρευτεί τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο.

Η Αθηνά είχε αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ! «Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017 όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους».

Και ο σύντροφός της είχε τονίσει: «Εγώ την είδα, μου άρεσε, αλλά δεν ήξερα το όνομά της. Ευτυχώς, ένας συνεργάτης μου τη γνώριζε, μου έδωσε το προφίλ της στο Facebook και μου είπε «κάνε τα κουμάντα σου». Έσβησα και έγραψα δεκάδες μηνύματα πριν της στείλω κάποιο, γιατί γενικά δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Δεν ήξερα όμως πώς αλλιώς να μιλήσω μαζί της. Της έγραψα λοιπόν «πότε έφυγες και δεν σε πήρα χαμπάρι! Είσαι πάρα πολύ όμορφη! Συγχαρητήρια». Μου λέει «με βρήκες. Παρακάτω!». Εγώ τότε ομολογώ ότι κόλλησα λίγο και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Ο πάγος έσπασε όταν με ρώτησε για τη φωτογραφία που είχα με την κόρη μου στο Facebook. «Είναι η ανιψιά σου;» με ρώτησε. «Όχι, είναι η κόρη μου, είναι η ζωή μου όλη και δυστυχώς δεν μένουμε μαζί» της απάντησα. Κάπως έτσι αρχίσαμε να μιλάμε και καταλάβαμε ότι είχαμε πολλά κοινά. Μία εβδομάδα μετά προφασίστηκα ότι έχω μια δουλειά στην Κόρινθο, όπου έμενε με την οικογένειά της, και το πρώτο μας ραντεβού έγινε εκεί»!

Δείτε τι έκαναν οι δύο πρώην παίκτριες του survivor μία μέρα πριν παντρευτούν!

Η ώρα η καλή!

Κούρα ομορφιάς για την Σταυρούλα πριν τον γάμο!

Ο ξέφρενος χορός της Αθηνάς με τις φίλες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved