Παπαδοπούλου- Ανδριώτου: Στο πλευρό της Αθηνάς Ευμορφιάδη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Showbiz

Παπαδοπούλου- Ανδριώτου: Στο πλευρό της Αθηνάς Ευμορφιάδη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ετοιμάζεται για την πιο μαγική της μέρα, μιας και σε λίγη μόλις ώρα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη. 

Την ίδια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς μετά από πολλές εβδομάδες, μιας και δεν έντεχε να βρίσκεται μακριά από την κορούλα της.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, ήδη μέσα από το Survivor είχε δηλώσει πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και είχε πει μάλιστα ότι πολύ σύντομα οι δυο τους θα παντρευτούν και να που αυτή η μεγάλη ημέρα για εκείνη έφτασε. Από το πλευρό της φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κολλητές φίλες που έκανε μέσα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που δεν είναι άλλες από την Βρισηίδα Ανδριώτου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μπορεί η Βρισηίδα, όπως είδαμε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να είχε ταξιδέψει με τον Σπύρο Μαρτίκα μέχρι την Κάλυμνο, αλλά σήμερα από πολύ νωρίς το πρωί βρέθηκαν πίσω στην Αθήνα, για να παρευρεθούν στο γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα με πολύ μεγάλο σκίσιμο στο πλαϊ, ενώ μάλιστα δημοσίευσε ένα story μέσα από το αμάξι με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ντυμένο στα λευκά!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε από νωρίς στις ετοιμασίες που γινόντουσαν στο σπίτι της νύφης και φυσικά τράβηξαν ένα υπέροχο story μαζί, που οι δυο τους είπαν να χαλαρώσουν λίγο από την πίεση της ημέρας και να πιούν ένα ποτήρι κρασί. Λίγο αργότερα, η ίδια έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με την κούκλα νύφη, Αθηνά. H Eυρυδίκη Παπαδοπούλου επέλεξε ένα εντυπωσιακό φούξια φόρεμα ενώ το νυφικό της Αθηνάς ήταν άκρως αποκαλυπτικό!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved