Δήμητρα Κατσαφάδου: Λήστεψαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το κατάστημά της
Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου: Λήστεψαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το κατάστημά της

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έπεσε η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η ίδια αντιμετώπισε ξανά ένα δυσάρεστο συμβάν στο κατάστημά της, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε ξανά κάποια βίντεο, στα οποία δείχνει τη ζημιά που υπέστη το κατάστημά της. Όπως φαίνεται, οι άγνωστοι έσπασαν ξανά τη τζαμαρία, προκειμένου να κλέψουν τις κρέμες της και όχι κάποιο χρηματικό ποσό.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στον χώρο σου και σου κλέψουν τις κρέμες σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Εγώ δεν σταματάω να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείες του καταστήματος και δείχνει τους δράστες.

«Τι κάνει η ζήλια και η κακία τελικά... Σε αναγκάζει να κλέψεις! Φόβος και αγωνία να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση ευτυχώς. Όλο το ράφι του ψυγείου με μία κίνηση μέσα στη σακούλα! Όλα τα προϊόντα μας».

Η σχετική είδηση προβλήθηκε σήμερα (12/9) και μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, Πρωινό μας.

Δειτε παρακάτω μερικά βίντεο που δημοσίευσε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved