Ζαμπίδης: Έχει γίνει... πάτερ Φαμίλιας: Η ηλικία, ο έρωτας με τη σύζυγό του και τα δίδυμα μωράκια!
Showbiz

Ζαμπίδης: Έχει γίνει... πάτερ Φαμίλιας: Η ηλικία, ο έρωτας με τη σύζυγό του και τα δίδυμα μωράκια!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, μιας και τους τελευταίους μήνες, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του.

Με την σύντροφό του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, ζουν τον απόλυτο έρωτα και ο ένας δεν μπορεί στιγμή χωριστά από τον άλλον, μιας και η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή με τον ερχομό των παιδιών τους τον περασμένο Μαϊο.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ένας σπουδαίος αθλητής με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και πλέον τα έχει βάλει όλα σε... δεύτερη μοίρα, μιας και η σύντροφός του και οι δίδυμες κορούλες τους έχουν για εκείνον την απόλυτη προτεραιότητα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Πριν τρεισήμισι μήνες γεννήσαμε δυο πανέμορφα κοριτσάκια και είναι μεγάλη η χαρά μας. Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωρά τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”»

Η οικογένειά του είναι πλέον ο, τι πιο πολύτιμο έχει και πλέον έχει παραδεχτεί ότι έχει βρει στο πρόσωπο της συντρόφου του το άλλο του μισό και ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved