Σίσσυ Χρηστίδου: Έγινε 42 χρονών και το γιόρτασε με δύο φαντασμαγορικές τούρτες (photos)
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Έγινε 42 χρονών και το γιόρτασε με δύο φαντασμαγορικές τούρτες (photos)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές και την πρεμιέρα της εκπομπής της, δείχνει να είναι πιο λαμπερή από ποτέ και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει σήμερα (12/9) γενέθλια και από το πρωί δέχτηκε ευχές, τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια μετά την απώλεια της μητέρας της, ωστόσο η ίδια κατάφερε να την περάσει με τους πιο στενούς της φίλους και συγγενείς.

Στο πλευρό της μεταξύ άλλων, ήταν οι δυο γιοι της, Mike και Φίλιππος, ο κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος αλλά και ο πατέρας της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το mini party της και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε πολλά likes και σχόλια.

«Δυο τούρτες, αλλά εγώ έσβησα αυτή που είχε το σωστό νούμερο! Την άλλη, αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις πως την άφησα για τον Μιχαήλ…. που βιάζεται να μεγαλώσει! #42 #24 #WhosCounting.. #Blessed & #Grateful for my big family! Love u guys» έγραψε χαρακτηριστικά, η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνοντας τις δύο τούρτες.

Δείτε στην gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved