Πάολα: Η κόρη της χόρευε από πίσω της και το κοινό ζητωκραύγαζε - Το βίντεο που έγινε viral
Showbiz

Πάολα: Η κόρη της χόρευε από πίσω της και το κοινό ζητωκραύγαζε - Το βίντεο που έγινε viral

Το μήλο κάτω από την μηλία λέει ο απλός λαός και μπορούμε να πούμε πως αυτό ισχύει και για την Πάολα με την κόρη της. Οι δύο τους είναι αχώριστες και σε κάθε τους εμφάνιση κλέβουν τις εντυπώσεις. 

Η Πάολα από την στιγμή που έφερε στον κόσμο την κόρη της, Παολίνα δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία από της έχει. Η τραγουδίστρια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με τρυφερά λόγια για την πριγκίπισσα της, ωστόσο και η Παολίνα δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στην μητέρα της.

Μάλιστα, πολλές φορές έχουν κυκλοφορήσει στα social media διάφορα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Παολίνα να βρίσκεται στα μαγαζιά που δουλεύει η μητέρα της και να χορεύει μαζί της.

Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε και το συναυλιακό πρόγραμμα της 86ης ΔΕΘ με την Πάολα να ήταν η πρώτη που ανέβηκε στη σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ.

Ντυμένη με μαύρο crop top και see - through παντελόνι ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια και το λίκνισμά της. Η κόρη της, Παολίνα Ζογλοπίτη βρέθηκε εκεί μαζί της και διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Tiktok, η 18χρονη δεν σταμάτησε να χορεύει ενώ ο κόσμος τις αποθέωσε και τις δύο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παολίνα πέρα από τις χορευτικές της ικανότητες έχει ταλέντο και στο τραγούδι καθώς κληρονόμησε τη φωνή της μητέρας της και πριν από λίγο καιρό την είχαμε ακούσει να τραγουδάει όταν η τραγουδίστρια της είχε δώσει το μικρόφωνο στο κέντρο που εμφανιζόταν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved