Κώστας Καζάκος: Το πρόβλημα υγείας και η τελευταία παράσταση!
Showbiz

Κώστας Καζάκος: Το πρόβλημα υγείας και η τελευταία παράσταση!

Ανείπωτη η θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον χαμό του Κώστα Καζάκου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών!

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν ο Κώστας Καζάκος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» που ανέβαινε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 113 χρόνια από τη γέννηση της Διδώς Σωτηρίου.

Παρ' όλο που είχε κάνει και πρόβες για το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, δεν κατάφερε να ανέβει στο σανίδι καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε τον ανάγκασε να αποχωρήσει λίγο πριν την πρεμιέρα.

Ο αντικαταστάτης του Κώστα Καζάκου ήταν ο Νικήτας Τσακίρογλου, όπως είχε ενημερώσει τότε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης που πρωταγωνιστούσε επίσης στη συγκεκριμένη παράσταση.

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράστασή μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή! Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου! Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται! Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Κώστας Καζάκος και η οικογένειά του φρόντισαν να κρατήσουν την περιπέτεια αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα που ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους δικούς του ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved