Νέα ένταση στη δίκη Φιλιππίδη – Ο Σπύρος Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στη συνήγορο υπεράσπισης
Showbiz

Νέα ένταση στη δίκη Φιλιππίδη – Ο Σπύρος Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στη συνήγορο υπεράσπισης

Νέα ένταση προκλήθηκε στη δίκη Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια εξέτασης του Σπύρου Μπιμπίλα από τη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Μπακιρτζίδου.

Συγκεκριμένα η κυρία Πακιρτζίδου, την ώρα της δικαστικής διαδικασίας στο Μικτο Ορκωτό δικαστήριο, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη, προσκομίζοντας στο δικαστήριο δημοσίευμα στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του μάρτυρα, ο οποίος απευθυνόμενος στη συνήγορο είπε: «Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου»;

Τότε ο Μπιμπίλας έβγαλε δύο λαχεία από την τσέπη του και τα πέταξε προς τη συνήγορο του Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας πως πριν από λίγο καιρό είχε συναντηθεί μαζί της στη Θεσσαλονίκη, τον είχε κεράσει ένα γεύμα και του είχε αγοράσει δύο λαχεία. Όταν εκείνη τον ρώτησε ευθέως αν υπαινίσσεται κάτι εκείνος το αρνήθηκε και η όλη ένταση έλαβε τέλος.

Νωρίτερα είχε διακοπεί η κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο Μιχάλη Δημητρακόπουλος είπε ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου διέψευδε τον μάρτυρα σχετικά με τις αναφορές του για σχέση που φέρεται να είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

«Φίδι! Φίδι! Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!» φώναξαν φίλοι από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη στον Σπύρο Μπιμπίλα με τον ίδιο να απαντά: «Ντροπή! Ντροπή! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;».

Τότε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μην της δίνει το λόγο και να διακόπτει τη διαδικασία. Ήταν η στιγμή που η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ για τη δεύτερη ένταση που υπήρξε στη δικαστική αίθουσα στη δίκη Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved