Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τη σπουδαία Ειρήνη Παππά: «Καλό ταξίδι, πανέμορφη»
Showbiz

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τη σπουδαία Ειρήνη Παππά: «Καλό ταξίδι, πανέμορφη»

Απανωτές πληγές και απώλειες μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον χαμό του Κώστα Καζάκου χθες (13/9) και της Ειρήνης Παππά σήμερα (14/9).

Χθες οι καλλιτέχνες φίλοι ή απλά θαυμαστές του Κώστα Καζάκου τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media με τον δικό τους τρόπο και σήμερα είχε έρθει η σειρά της Ειρήνης Παππά. Μιας σπουδαίας ηθοποιού που εκπροσώπησε την ελληνική ομορφιά και την τέχνη της υποκριτικής παγκοσμίως.

«Η θρυλική πορεία σου, η ομορφιά σου, η περηφάνια σου, αφήνουν το χνάρι σου σε αυτόν τον τόπο. Καλό ταξίδι, πανέμορφη!» έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της.

«Είμαι πολύ τυχερός που την γνώρισα! Δεν θα ξεχάσω όταν συναντηθήκαμε τυχαία. Πόσο όμορφα είχε μιλήσει για τη δουλειά μου και πόσο της άρεσε που στην επίδειξή μου με τη Λίντα Κρίστυ Ναόμι είχα βάλει για να περπατήσουν οι θεές το μουσικό κομμάτι του Vaggelis με τη θρυλική φωνή της «Σαράντα παλικάρια»» έγραψε σε στόρι του στο Instagram o Βασίλειος Κωστέτσος οποίος υπήρξε πολύ τυχερός αφού είχε γνωρίσει από κοντά την Ειρήνη Παππά.

«Ειρήνη Παππά Η υπέροχη αυτή γυναίκα που έγινε σύμβολο πολλών εποχών και ως ηθοποιός αλλά και ως προσωπικότητα σήμερα το πρωί στις 8:00 γαλήνια ταξίδεψε στους ουρανούς. Καλό πέρασμα στο φως στη λάμψη που τόσο καλά γνώριζε να ζει μέσα της και που τόσες φορές κέρασε απλόχερα το κοινό της με τη δική της. Και η φτώχεια μας μεγαλώνει... Γιατί κάποιοι ναι γεννήθηκαν μοναδικοί και αναντικατάστατοι» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Νένα Χρονοπούλου.

Με μια κοινή τους φωτογραφία και τη λεζάντα: «Καλό ταξίδι... διάολο με έλεγες...» αποχαιρέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης την αγαπημένη ηθοποιό.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved