Συμβαίνει τώρα: Σήμανε συναγερμός σε συναυλία της Άννας Βίσση μετά από τηλεφώνημα για βόμβα!
Showbiz

Συμβαίνει τώρα: Σήμανε συναγερμός σε συναυλία της Άννας Βίσση μετά από τηλεφώνημα για βόμβα!

Συναγερμός σήμανε στο Θέατρο Γης σήμερα (14/9) πριν από λίγο όταν άγνωστοι τηλεφώνησαν για βόμβα!

Η Άννα Βίσση είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη εμφάνισή της ώστε να την απολαύσουν οι θαυμαστές της στον Βορρά και μάλιστα είχε προγραμματιστεί κατάλληλα γι' αυτή τη μουσική συνάντηση.

Από νωρίς σήμερα η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δήλωνε την ανυπομονησία της για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της στο θέατρο Γης που από νωρίς σήμερα το απόγευμα είχε αρχίσει να γεμίζει ασφυκτικά από θαυμαστές της τραγουδίστριας που ήθελα να την απολαύσουν σε ερμηνείες της live.

Κάτι που όμως δεν κατάφεραν -τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές- αφού το τηλεφώνημα για βόμβα στον χώρο αναστάτωσε τους παρευρισκόμενους.

Η Άννα Βίσση όλο το καλοκαίρι είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και όλες ήταν sold out, με την ίδια να δηλώνει πανευτυχής γι' αυτή την τόσο όμορφη επαφή της με τον κόσμο. Η αποψινή συναυλία θα ήταν η προτελευταία της περιοδείας της που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Άννα Βίσση επρόκειτο να βγει στη σκηνή στις 21,00, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη μετά το απειλητικό τηλεφώνημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της αστυνομίας και ειδικοί, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved