Η Σπυροπούλου για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης! Τι δήλωσε;
Showbiz

Η Σπυροπούλου για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης! Τι δήλωσε;

Απαστράπτουσα, στα καλύτερά της, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την είδηση ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Αισθάνομαι παρά πολύ μοναδικά» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα συναισθήματά της τώρα που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Λαμπερή και μονίμως χαμογελαστή υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στο Νew Season Opening Party του Gastro Bar Goya που βρίσκεται στη Γλυφάδα και ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον αγαπημένο της. Το ευτυχισμένο ζευγάρι που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του, είχε προσκαλέσει καλούς φίλους και γνωστούς δημοσιογράφους σε καθιστό dinner, με την Κωνσταντίνα να αποδεικνύει ότι είναι πραγματικά άψογη οικοδέσποινα.

Φορώντας ένα πράσινο αμπιγιέ φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της και τόνιζε ελαφρώς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της, η Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε να χαμογελά μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς που απαθανάτιζαν κάθε της κίνηση.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε μετά χαράς να μιλήσει στις κάμερες, όμως όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που ανακοίνωσε στο σύντροφό της την εγκυμοσύνη της, εκείνη αρκέστηκε να πει με χαμόγελα: «Είναι μια προσωπική στιγμή αλλά δεν υπάρχει κάποια ιστορία! Χάρηκα παρά πολύ».

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μοναδικά πιάτα από τον executive chef Αντώνη Κουρκούτα, με την ίδια την Κωνσταντίνα να περνάει συχνά από τα τραπέζια ώστε να σιγουρευτεί πως οι καλεσμένοι της είχαν μείνει ικανοποιημένοι. Μεταξύ άλλων το παρών στην όμορφη βραδιά έδωσαν η Πηγή Δεβετζή, η Σάσα Σταμάτη, ο Φοίβος Παπαδάκης ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, η Τόνια Κούμπα, η Τέτα Καμπουρέλη, η Ιωάννα Σουλιώτη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Mike, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μαριπόζα, η Σόφη Πασχάλη, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίνα Παπίλα.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την όμορφη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved