Ιωάννα Μαρτζούκου: Συγκινεί το τελευταίο «αντίο» της στον πρώην πεθερό της Κώστα Καζάκο!
Showbiz

Ιωάννα Μαρτζούκου: Συγκινεί το τελευταίο «αντίο» της στον πρώην πεθερό της Κώστα Καζάκο!

Με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κώστα Καζάκο η πρώην νύφη του, Ιωάννα Μαρτζούκου

Η Ιωάννα Μαρτζούκου ήταν παντρεμένη με τον γιο του αξέχαστου ηθοποιού Κωνσταντίνο Καζάκο και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα ο οποίος λάτρευε τον παππού του.

Μία μέρα μετά τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, η Ιωάννα Μαρτζούκου με μία σειρά φωτογραφιών και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα είπε δημόσια το τελευταίο «αντίο» στον πρώην πεθερό της.

«Καλό ταξίδι Παππού μας!💔
Είχες πάντα τη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και για τους 2 μας!»

έγραψε η Ιωάννα Μαρτζούκου στη λεζάντα των φωτογραφιών που μόνο ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος απεικόνιζαν και επιβεβαίωναν άλλη μία πτυχή του χαρακτήρα του Κώστα Καζάκου. Εκείνη του τρυφερού οικογενειάρχη που είχε πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους, πόσο δε μάλλον για τους δικούς του ανθρώπους.

Όσοι τον συναναστρέφονταν ήξεραν επίσης πως ο αξέχαστος ηθοποιός λάτρευε τα παιδιά του και φυσικά τα εγγόνια του, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στον «μικρό του», τον Ιάσονα που είχε αποκτήσει ο Κωνταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved