Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Η προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό»
Showbiz

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Η προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 σε εβδομαδιαίο περιοδικό και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη μαγείρισσα παραδέχτηκε ότι προτεραιότητά της είναι το πρωινό αν και δεν αποκλείει το να κάνει και κάποια άλλη εκπομπή.

  • Θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και για την επιστροφή σας στον ΑΝΤ1.

Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στον ΑΝΤ1 από τον οποίο ξεκίνησα, θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όσους ξεκινούν αυτή την περίοδο, έχω πολύ καλό feeling και νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι πανέτοιμη να κάνω φανταστικές συνταγές.

  • Πώς πήρατε την απόφαση να επιστρέφετε στο «Πρωινό», δεδομένου ότι είχατε κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;

Μου είχε λείψει πάρα πολύ το ζωντανό πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να είσαι σε μία ομάδα, να υπάρχει η ένταση της δουλειάς, κάθε μέρα κάτι διαφορετικό και αυθόρμητο και αυτό μου αρέσει. Ήταν αρκετά εύκολη απόφαση.

  • Πώς σας φαίνεται που αποχώρησε η Φαίη Σκορδά για τον ΣΚΑΪ;

Έχω δουλέψει με όλους τους παρουσιαστές, άλλος έρχεται και άλλος φεύγει. Εγώ ήμουν στον ΣΚΑΪ και η Φαίη ήταν στον ΑΝΤ1. Αυτό γίνεται δηλαδή. Εγώ ήμουνα στον ΑΝΤ1 και πριν να έρθει η Φαίη με τον Γιώργο. Είχα δουλέψει με πολλούς άλλους.

  • Θα σας δούμε και σε κάποια εκπομπή μαγειρικής μόνη σας; Έχετε κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1;

Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα, αλλά σε αυτήτη φάση η προτεραιότητά μου είναι το καθημερινό, το ζωντανό και με πολλή χαρά θα μοιράζομαι τις συνταγές μου, είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved