Τάσος Τρύφωνος: «Αν ένα πρόγραμμα εγώ δεν θα το έβλεπα ως τηλεθεατής, δεν θα το κάνω»
Showbiz

Τάσος Τρύφωνος: «Αν ένα πρόγραμμα εγώ δεν θα το έβλεπα ως τηλεθεατής, δεν θα το κάνω»

Ο Τάσος Τρύφωνος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην καριέρα του αλλά και στον Πιο αδύναμο κρίκο, φυσικά.

Παραδέχτηκε επίσης ότι εάν ένα πρόγραμμα δεν το παρακολουθεί ως τηλεθεατής, δεν θα το παρουσίαζε.

  • Μπορεί πολλά να αλλάζουν, αλλά παραμένεις πιστός στον «Κρίκο». Τι σημαίνει για σένα αυτό το πρότζεκτ;

Δουλεύω στα media από το 1997 παράλληλα με τις σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Στα σχεδόν είκοσι χρόνια που ζούσα μόνιμα και δούλευα στην Αθήνα έκανα τα πάντα: τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά και εφημερίδες. Ήμουν όμως κυρίως «πίσω» από τις κάμερες, με εξαίρεση τη ραδιοφωνική μου θητεία στην πρωινή και απογευματινή ζώνη του LOVE RADIO στο οποίο είχα και τη διεύθυνση προγράμματος. Παρ’ όλα αυτά «ο πιο αδύναμος κρίκος» είναι το πρότζεκτ που με έβγαλε προς τα έξω και με γνώρισε περισσότερος κόσμος και ένα κόνσεπτ που πιστεύω αντικειμενικά ότι μου πάει πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που από τότε που με θυμάμαι «διψάει» για γενικές γνώσεις και θυμώνει ή στεναχωριέται με την αμάθεια και την έλλειψη όρεξης για μάθηση. Στο δημοτικό οι συμμαθητές μου με φώναζαν «εγκυκλοπαιδικό».

  • Η τηλεθέαση είναι ένα κομμάτι που σε αφορά και σε «φοβίζει» ίσως;

Με ενδιαφέρει αλλά δεν με φοβίζει. Νιώθω τυχερός που ό,τι έχω κάνει τα δέκα αυτά χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, στην Κύπρο αρχικά και στην Ελλάδα μετά, δεν έκανα κάτι που είχε αποτυχία ή «κόπηκε». Δίνω όλο μου τον εαυτό και παθιάζομαι με αυτό που κάνω γιατί ακριβώς οι επιλογές μου στην τηλεόραση έχουν να κάνουν και με αυτό που θα μου άρεσε να βλέπω ως τηλεθεατής. Αν ένα πρόγραμμα που θα μου προτείνουν εγώ δεν θα το έβλεπα ως τηλεθεατής, δεν θα το κάνω. Πιστεύω ότι η τωρινή συνθήκη για τον «Πιο αδύναμο κρίκο» είναι ιδανική: Βρίσκεται σε ένα κανάλι που ανεβαίνει τόσο σε τηλεθέαση όσο και σε ποιότητα και παραγωγές, σε πολύ καλή ώρα και ενώ έχει ήδη το σταθερό του κοινό.

  • Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει τα τηλεπαιχνίδια πάλι να πρωταγωνιστούν στη μικρή οθόνη. Ο κόσμος έχει ανάγκη από διασκέδαση αλλά και από λεφτά (γέλια)...

Τα τηλεπαιχνίδια και κυρίως τα λεγόμενο «κλασικά», όπως είναι ο «Κρίκος» και ο «Εκατομμυριούχος», είναι τόσο καλά μελετημένα ώστε να προσφέρουν γνώσεις, διασκέδαση και χαλάρωση. Παρακολουθώ τι γίνεται στην τηλεόραση διεθνώς. Τα τηλεπαιχνίδια γνωρίζουν μεγάλη άνθηση. Ας πούμε τόσο το BBC όσο και το ITV στην Αγγλία έχουν τρία καθημερινά τηλεπαιχνίδια στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Είναι ένα προϊόν που δύσκολα καλύπτεται από τον νέο τρόπο διασκέδασης όπως οι πλατφόρμες. Άρα στα ανοιχτά κανάλια τα τηλεπαιχνίδια παραμένουν σοβαροί «παίκτες». Επίσης είναι μια ευκαιρία να βρεθεί όλη η οικογένεια χαλαρά μπροστά στην τηλεόραση. Είναι σαν καθημερινό ραντεβού. Εννοείται ότι και η ανάγκη του κόσμου για λεφτά σήμερα με όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ακόμη πιο επιτακτική και είναι εύκολα λεφτά τα τηλεπαιχνίδια, είπε ο Τάσος Τρύφωνος Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved