Στέλιος Νιάκαρης: «Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου»
Showbiz

Στέλιος Νιάκαρης: «Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου»

Ο Στέλιος Νιάκαρης έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε γνωστή εφημερίδα μιλώντας για ένα περιστατικό.

Ειδικότερα, αποκάλυψε κάτι που του έχει συμβεί σε μια δουλειά στο παρελθόν.

Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι διεθνούς φήμης μοντέλο, αφού έχει κάνει καμπάνιες Versace -μαζί με την Kate Moss-, Roberto Cavalli, έχει γίνει εξώφυλλο βιβλίου για τα 20 χρόνια των Dolce & Gabbana στην Ιταλία και γενικότερα έχει καταφέρει να περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες.

Ο ίδιος μιλάει για τη δουλειά του, αλλά και για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που τον έχει σημαδέψει.

«Όταν ήμουν πιο μικρός, είχα πάει στο Παρίσι σε ένα casting για τον οίκο Christian Dior. To casting το έκανε εταιρεία παραγωγής και όχι ο σχεδιαστής. Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτομα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο οι δύο έφυγαν. Έμεινε μόνο ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε: “Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά”. Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να με ακουμπήσει κι εγώ τραβήχτηκα.

Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου, αλλά βασικά ήθελε να κάνει άλλα πράγματα μαζί μου. Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου! Δεν είμαι ντροπαλός ούτε πουριτανός, αλλά ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, μάλιστα, μου ανέφερε: “Σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ”. Και απάντησα: “Συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εγώ ήρθα για τη δουλειά”. Φεύγοντας, εκείνος μου φώναξε: “Τι κρίμα, ο μισθός σου θα ήταν 30.000 ευρώ”».

Ο Στέλιος, παράλληλα με το modeling, είναι πλέον και σχεδιαστής κοσμημάτων και θέλει, μάλιστα, να το κάνει επαγγελματικά.

«Έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με τον χώρο των κοσμημάτων. Έχω δημιουργήσει μια σειρά με κοσμήματα unisex, που κατασκευάζονται εδώ στην Ελλάδα, από χειρουργικό ατσάλι, και σκέφτομαι να ξεκινήσω να εμπορεύομαι και χρυσά κοσμήματα, γιατί όλο αυτό πάει πολύ καλά και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, γιατί πάντα φορούσα και φοράω κοσμήματα».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved