Κατερίνα Παναγοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει

Για όλους και για όλα μίλησε σε γνωστή εφημερίδα η Κατερίνα Παναγοπούλου που παρουσιάζει τις ειδήσεις στο Mega.

Η ίδια, αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που κάνει το δελτίο του Mega να διαφέρει είναι ότι είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και έχουμε πίσω μας τη διοίκηση του καναλιού, που μας στηρίζει απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό. Εγώ πάντα θέλω να παίζω για τη “φανέλα”. Αυτό πάντα με κινητροδοτεί.

Και έχουμε φτιάξει μια ομάδα και ένα δελτίο ειδήσεων για το περιεχόμενο του οποίου είμαστε υπερήφανοι. Και η πρωτιά του δελτίου ήρθε γιατί δεν μας ενδιέφεραν τα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν συνειδητή επιλογή να κάνουμε ένα δελτίο που θα μας αρέσει να βλέπουμε και είμαστε υπερήφανοι και αυτό έφερε την πρωτιά. Δεν ξέρω αν αυτό ακούγεται πολύ ιδανικό, αλλά το λέω με πάσα ειλικρίνεια», υποστηρίζει, επισημαίνοντας πως ναι, κοιτάζουν τα νούμερα, αλλά στον βαθμό που πρέπει.

«Σαφώς μας ενδιαφέρουν και τα νούμερα, σαφώς και θα τα δούμε την άλλη μέρα το πρωί, αν αυτό που κάναμε είχε ανταπόκριση στον κόσμο, αλλά μας αρέσει και να κλείνουμε το μάτι στον τηλεθεατή. Να ξέρουμε ότι αυτό δεν πουλάει στον τηλεθεατή, αλλά δημοσιογραφικά αυτό πρέπει να παίξουμε πρώτο στο δελτίο ειδήσεων και το κάνουμε. Και όταν το βλέπει ο κόσμος, εκεί είναι που χαιρόμαστε πάρα πολύ», τονίζει.

Όσο για τη... γυναικοκρατία που επικρατεί στο Μεγάλο Κανάλι στην ενημέρωση, η Κατερίνα Παναγοπούλου εξηγεί: «Είναι ενδιαφέρον αυτό που έχει επιλέξει το Mega, να βάλει γυναίκες στο τιμόνι της ενημέρωσης, και χαιρόμαστε διπλά γι' αυτό, που μας έδειξαν εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε. Εμείς έχουμε και ένα ιδιαίτερο σχήμα. Είμαστε Δευτέρα-Πέμπτη και Παρασκευή-Κυριακή και απ’ ό,τι είδα, και η ΕΡΤ ακολούθησε αυτό το μοντέλο και χαίρομαι πολύ που ήταν ιδέα του προέδρου μας και δημιουργήσαμε σχολή στην ενημέρωση», καταλήγει η δημοσιογράφος.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved