Φωτεινή Αθερίδου: Η ηλικία, η γνωριμία με τον Μαγκλάρα, ο γάμος και ο μικρός Θοδωρής
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Η ηλικία, η γνωριμία με τον Μαγκλάρα, ο γάμος και ο μικρός Θοδωρής

Την Φωτεινή Αθερίδου, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Η νεαρή ηθοποιός είναι κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

Η ίδια δεν θέλησε ποτέ να «εκμεταλλευτεί» το όνομα της και για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητάς πάνω της, κι αν το κάνει να είναι μόνο για την δουλειά της και όχι για τα προσωπικά της.

Πάμε όμως να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα…

Ηλικία

Η Φωτεινή Αθερίδου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1990 και είναι 31 ετών. Με πατέρα ηθοποιό και μητέρα συγγραφέα – σκηνοθέτιδα ήξερε ότι το μέλλον της ήταν προδιαγεγραμμένο.

Η ίδια με το που τελείωσε το σχολείο σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.Από μικρή ηλικία ήξερε ότι η υποκριτική είναι το όνειρό της και αυτό ήθελε να ακολουθήσει.

Μάλιστα η Φωτεινή σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:«Ξέρω ότι είχα πολλούς λόγους από μικρή να θαυμάζω τους γονείς μου κι όσο κι αν στην εφηβεία μου προσπαθούσα να διαφοροποιηθώ, κατάλαβα ότι τζάμπα το κάνω, πως χάνω το χρόνο μου για να αποδείξω ότι είμαι η κοπέλα που πάει κόντρα στην οικογένειά της και δεν παρασύρεται. Πόσο ψέμα. Παρασύρθηκα, τους ζήλεψα για την ευτυχία που είχαν κάνοντας αυτή τη δουλειά και ήθελα απλά κι εγώ. Κι είμαι περήφανη για αυτό, γιατί γενικά είμαι πολύ αντιδραστικός χαρακτήρας. Πώς και δεν έφτιαξα μια ολόκληρη ζωή κάνοντας κάτι που δεν αγαπώ, ούτε κι εγώ ξέρω. Φτηνά τη γλίτωσα».

H γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

H Φωτεινή Αθερίδου γνώρισε τον Κωνσταντίνο Μαγκλαρά στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως», που σκηνοθετούσε η μητέρα της. Ο ίδιος συμμετείχε στην παράσταση κι αυτή έμελλε να ήταν και η στιγμή που ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον.

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλαράς αποφοίτησε το 2013 από το Θέατρο Τέχνης και κατευθείαν ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο. Πριν τις σπουδές του στο θέατρο είχε τελειώσει την σχολή ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργαζόταν ως γυμναστής, ωστόσο, το θέατρο τον κέρδισε.

Από την αρχή ήξερε πως ο ένας είναι για τον άλλον και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια. Αν και η ίδια απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητάς, η είδηση της εγκυμοσύνης της είχε έγινε πρώτο θέμα.

Ο γάμος

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και στη συνέχεια ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους. Ο γάμος και η βάφτιση έγινε σε ένα υπέροχο κτήμα στα Καλύβια. Το προσκλητήριο της βάφτισης ήταν στα χρώματα του μπλε και ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρής.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να ζήσουν μαζί τους αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Παπαφωτίου και ο Χάρης Χιώτης.

Η Φωτεινή Αθερίδου προτίμησε ένα απλό χτένισμα με δύο πλεξιδάκια και απαλό μακιγιάζ που την έκανε να μοιάζει άβαφη. Άλλωστε η ίδια δεν ήθελε υπερβολές στην εμφάνιση της.

Ο μικρός Θοδωρής

Ο γιος της ηθοποιού πήρε το όνομα Θοδωρής, όπως ονομάζεται ο παππούς του και πατέρας της Φωτεινής. Από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο έχει γεμίσει χαρά την οικογένεια και όλοι είναι ξετρελαμένοι μαζί του.

Η Φωτεινή Αθερίδου σε συνέντευξη της, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της αλλά και το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του μωρού της.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved