Κέλλυ Κελεκίδου: Με σύνολο της μητέρας της στη φωτογράφιση για την περιοδεία της στην Αμερική
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Με σύνολο της μητέρας της στη φωτογράφιση για την περιοδεία της στην Αμερική

Αποκλειστικό backstage: Για μια ακόμη φορά η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε το θαύμα της.

Κι ενώ εκείνη ετοιμάζεται μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο για την μεγάλη περιοδεία τους στην Αμερική, εμείς εξασφαλίσαμε ένα απίθανο αποκλειστικό backstage από την φωτογράφιση της.

Και δεν είναι μόνο το πρωτότυπο και χιουμοριστικό concept που έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει γίνει viral μιας που κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναδεί, είναι και το γεγονός πως η Κέλλυ Κελεκίδου τίμησε τη μητέρα της με τρόπο συγκινητικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για το concept, στο οποίο υποδύεται την Κούλα, ένα σύνολο που φορούσε η μητέρα της κατά τη δεκαετία του ’80.

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv πρόκειται για ένα σύνολο με ιδιαίτερη ύφανση και αποτελείται από στενή μίνι φούστα και σακάκι σε κίτρινη απόχρωση. Ένα απίθανο ρούχο, ιδιαίτερης σημασίας για την ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χτένισμα και το μακιγιάζ έχει επιμεληθεί η ταλαντούχα αδερφή της Κέλλυς, Μαρίνα Κελεκίδου.

Η περιοδεία των καλλιτεχνών που θα διαρκέσει ένα μήνα σε Αμερική και Καναδά ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου από το Τορόντο του Καναδά και ολοκληρώνεται στις 23 Οκτωβρίου στη Βοστώνη, περιλαμβάνοντας εμφανίσεις σε Μόντρεαλ, Πίτσμπουργκ, Βανκούβερ, Λος Άντζελες, Ντιτρόιτ, Σικάγο και Νέα Υόρκη.

Δες τα βίντεο που φέρουν την σεναριακή και σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Κουρκούλη και τις αποκλειστικές φωτογραφίες στη gallery

Το ζευγάρι μαζί με τον πάντα σε κέφια και με πολύ χιούμορ Γιώργο Παπαδόπουλο δημιούργησαν ένα απίθανο βίντεο όπου η Κέλλυ εμφανίζεται ως... Κούλα, ο Κουρκούλης ως... βαρύμαγκας Νικολάκης και ο Παπαδόπουλος ως ο τύπος που κλέβει την Κούλα για τα... ξένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved