Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της

Λίγες μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα της και η Ελένη Μενεγάκη έκανε την μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της.

Με ένα υπέροχο ρούχο εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (15-09) στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη αλλά με μια διαφορά στο πρόσωπό της και πιο συγκεκριμένα στο μακιγιάζ της.

Η Ελένη συνήθως επιλέγει μια απλή γραμμή eye liner και φυσικά τη λευκή γραμμή στο κάτω βλέφαρο, αυτή τη φορά όμως έκανε ένα απίθανο smokey eye με καφέ αποχρώσεις που έκανε τα ματιά της να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα και λαμπερά ενώ μας έβαλε σε πιο χειμερινό κλίμα αφού συνήθως αυτό το στιλ μακιγιάζ επιλέγουμε το χειμώνα.

Δες την στη gallery

Όσο για τα μυστικά της;

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει και στην εκπομπή της έχει αδυναμία στα πορτοκαλί, κοραλί, ροζ και κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Η Ελένη στις διακοπές της σπάνια θα βαφτεί αλλά και όταν θα το κάνει σε κάποια έξοδό της, αυτό που θα προσέξει είναι το καλοσχηματισμένο φρύδι, όπου είναι ένα από τα κολλήματά της.

Η ίδια παρατήρησε τα τελευταία χρόνια πως ακόμη και χωρίς make up, όταν μια γυναίκα περιποιήσει το φρύδι της, είτε με γέμισμα, είτε με σωστό σχήμα, τότε το πρόσωπο δείχνει άψογο και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Η απόλυτη γκάφα – «Τι λέω ρε παιδάκι μου! Με έχετε τρελάνει»!

«Άφωνη» η Μενεγάκη με την εικόνα της Μαρίας Κορινθίου – ««Σπάω» το κεφάλι μου…»

Ελένη Μενεγάκη: Το σπάνιο αντικείμενο στο σπίτι στα Άχλα και η συνήθεια κάθε Σεπτέμβρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved