Γιώργος Χειμωνέτος:  «Ο ερχομός των παιδιών μου άλλαξε τη ζωή μου στο εκατό τοις εκατό»
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: «Ο ερχομός των παιδιών μου άλλαξε τη ζωή μου στο εκατό τοις εκατό»

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα παιδιά του και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του από τότε που έχει γίνει πατέρας!

Τον γνωρίσαμε από την τηλεόραση, αλλά ο Γιώργος Χειμωνέτος, δεν είναι απλά ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι ολυμπιονίκης, ένας σήμαντικός αθλητής, πρώην μοντέλο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές....

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον ρόλο του ως πατέρας και το πώς τα παιδιά του, με τον ερχομό τους, του άλλαξαν ολοκληρωτικά τη ζωή.

Πώς βιώνεις τον ρόλο του πατέρα;

Μου αρέσει πολύ ο ρόλος του πατέρα. Ήταν επιλογή μου να γίνω πατέρας και σε μεγάλη ηλικία γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος. Έχω αφοσιωθεί εκεί στο 100%. Δεν ξέρω βέβαια αν τα κάνω όλα σωστά ή όλα λάθος αλλά θέλω να είμαι από κοντά αν μη τι άλλο ώστε να γνωρίζω πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Θέλω να έχω άποψη από τα πιο μικρά πράγματα μέχρι τα πιο σημαντικά. Έτσι ακριβώς μεγάλωσα κι εγώ. Είναι όλα πολύ όμορφα και περνάω δημιουργικά θα έλεγα σαν μπαμπάς. Μπορεί επαγγελματικά να είχα φρενάρει λίγο επίτηδες καθώς ήθελα να δώσω χρόνο στα παιδιά
μου, έκανα κάποια μη παραγωγικά πράγματα επαγγελματικά αλλά δεν με πειράζει.

Αρα ο ερχομός τον παιδιών άλλαξε τη ζωή σου στο 100%;

Ναι 100%. Αλλες προτεραιότητες, άλλη οργάνωση, άλλες οι ταχύτητες, διαφορετικά συναισθήματα. Όλα άλλαξαν και ήταν ένα τελείως διαφορετικό πράγμα.


-Η κόρη σου συμμετείχε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Θα ήθελες να γίνει
ηθοποιός;

Δεν έχω αρχίσει ακόμη να λέω τι θα γίνει το παιδί μου. Πράγματι συμμετείχε στον «Ήλιο» και πήγε πολύ καλά. Τα δυο μου παιδιά είναι ελεύθερα να αποφασίσουν να κάνουν ό,τι θέλουν. Έτσι ακριβώς μεγάλωσα κι εγώ. Η μικρή πήγε στο σίριαλ σε επίπεδο εμπειρίας καθαρά. Πήγε σε δοκιμαστικό την διάλεξαν και πήγε πολύ καλά. Αν θελήσει να γίνει ηθοποιός μακάρι να γίνει. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνουν κάτι που θα τους γεμίζει και θα τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Γενικά πάντως η μικρή μου έχει μία καλλιτεχνική φλέβα. Μάλλον από την μαμά της έχει πάρει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved