Συγκλονίζει η Μαρία Πολύζου: «Κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου όταν ήμουν 11 χρονών» (video)
Showbiz

Συγκλονίζει η Μαρία Πολύζου: «Κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου όταν ήμουν 11 χρονών» (video)

Η Μαρία Πολύζου ''άνοιξε'' την καρδιά της και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε αλλά και για τους εφιάλτες που έβλεπε. 

Η Μαρία Πολύζου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε για τον αθλητισμό, τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν ξεκινούσε τον στίβο, τα παιδικά χρόνια στην Πάτρα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για την κακοποίηση από τον πατέρα της.

Η πρωταθλήτρια στίβου αναφέρθηκε στο πώς ο αθλητισμός τη βοήθησε να ξεπεράσει το γεγονός της κακοποίησης της:«Μεγάλωσα στην Πάτρα. Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ήμουν και ένα παιδί που μόνο του κατάφερνε να βρει διέξοδο και φως στο τούνελ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα 11, όταν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, δεν σκέφτηκα να μιλήσω σε κάποιον. Δε νομίζω πως ένα παιδί μπορεί να μιλήσει εύκολα. Πόσων μάλλον για το 1980 που συνέβη σε εμένα. Ένα παιδί που κακοποιείται, παθαίνει σοκ. Παγώνει. Παγώνει ο κόσμος όλος».

Και συμπλήρωσε:«Δεν κινείται ο κόσμος. Εκεί έχουμε ένα εσωτερικό παγόβουνο που πρέπει το παιδί κάποια στιγμή να καταφέρει να το κινητοποιήσει. Σε αυτό εμένα με βοήθησε ο αθλητισμός. Μου έδωσε τη δική μου ελευθερία και διέξοδο, την θεραπεία μου. Αυτή η ιστορία δεν είναι κάτι που περνάει εύκολα. Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να τα αφήσεις πίσω όλα αυτά».

Μάλιστα η Μαρία Πολύζου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως είχε αποπειραθεί δύο φορές να αυτοκτονήσει.

«Ήμουν 11 στην έκτη δημοτικού. Η ζωή μου αλλάζει πάρα πολύ. Από το λευκό και το πολύχρωμο έγινε το μαύρο. Οπότε από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τη ζωή μου και να συνεχίσω να γελώ και να ονειρεύομαι. Κάθε παιδί που κακοποιείται, νιώθει μόνο του. Εννοείται πως έχουν κλείσει όλες οι πύλες εισόδου για να υπάρξει, για να κυκλοφορήσει, να δημιουργήσει και να μιλήσει. Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Αυτό και μόνο δείχνει πόση μαυρίλα υπήρχε στη ζωή μου», είχε πει η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved