Γιώργος Χειμωνέτος: Ο δικαστικός του αγώνας και η δικαίωση που ήρθε στο τέλος!
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: Ο δικαστικός του αγώνας και η δικαίωση που ήρθε στο τέλος!

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον δικαστικό αγώνα που έδωσε, για να καταφέρει να πάρει πίσω το σπίτι του. 

Τον γνωρίσαμε από την τηλεόραση, αλλά ο Γιώργος Χειμωνέτος, δεν είναι απλά ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Είναι ολυμπιονίκης, ένας σήμαντικός αθλητής, πρώην μοντέλο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές....

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον αγώνα που έδωσε, για να κερδίσει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του και μάλιστα όταν δικαιώθηκε, ο ίδιος συγκινήθηκε πολύ, μιας και ήταν κάτι που το περίμενε με ανυπομονησία.

Μίλησε μας και για τον δικαστικό άγώγα που έδωσες. Αναφέρομαι στο πατρικό σου σπίτι. Δικαιώθηκες τελικά;

Ναι ήταν ένα μεγάλο ζήτημα. Η απόφαση πάρθηκε τον Ιούλιο. Είχα πάρει ένα δάνειο από μια ισπανική τράπεζα, η οποία εξειδικευόταν στη χρηματοδότηση κατοικιών. Η συγκεκριμένη τράπεζα ήταν αρκετά επιθετική και δεν ήθελαν καν να διαπραγματευτούμε για να βρούμε μία λύση. Παράνομα μου πήραν το σπίτι. Μετά περάσαν τα χρόνια και πήγαμε σε ανακοπές που δεν ευδοκιμούσαν γιατί συνεχιζόταν αυτό το γαϊτανάκι. Τον Ιούλιο ουσιαστικά ακύρωσα τον πλειστηριασμό και τώρα είμαστε στην διαδικασία να επαναφέρουμε τα πράγματα στην αρχική τους θέση. Για εμένα είναι μία τεράστια νίκη, τεράστια επιτυχία. Εννεά χρόνια ήμουν μακριά από το σπίτι μου και έβλεπα άλλους να μένουν μέσα γιατί με το που το πήρε η τράπεζα το πούλησε κιόλαε. Τώρα περιμένω να τελεσιδικήσει αυτό το πράγμα ώστε να μπούνε τα πράγματα στην αρχική τους θέση.

Σε περίπτωση που το έχανες θα ένιωθες με έναν τρόπο πως προδίδεις τους γονείς σου;
Ναι εννοείται, θα ένιωθα πως πρόδωσα τους γονείς μου. Έζησα εκεί ως τα 18 μου χρόνια, θα σκεφτόμουν πως δεν έκανα τον αγώνα μου. Αν έφταιγα θα το καταλάβαινα.

Τι έχεις να πεις σε ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια θέση;
Νομίζω πωε πολλοί άνθρωποι που βιώνουν παρόμοια κατάσταση δεν ξέρουν τι να ρωτήσουν, πού να ρωτήσουν κτλπ. θέλει τεράστια υπομονή και επιμονή και πολλές γνώμες. Εγώ συνάντησα πολλούς που πήγαν να μου κόψουν τα φτερά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved