Άννα Βίσση: H συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο Γ' και η αποκάλυψη τον Νίκο Καρβέλα που δεν περιμέναμε
Showbiz

Άννα Βίσση: H συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο Γ' και η αποκάλυψη τον Νίκο Καρβέλα που δεν περιμέναμε

Η Άννα Βίσση μίλησε στη Ελένη για πως ξεκίνησε η καριέρα της, την συνάντησή της με τον Κάρολο και την σχέση ζωής που έχει με τον Νίκο Καρβέλα

Μιλώντας στην «Ελένη» η Άννα Βίσση ανέφερε ότι σε όλη αυτή την μακροχρόνια πορεία της στο τραγούδι και την εκπληκτική καριέρα δεν της έχει συμβεί ποτέ να μην θέλει να τραγουδήσει, εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.

«Δεν νιώθω ποτέ κούραση, γιατί αυτό που κάνω, είμαι εγώ».

Στο πώς νιώθει πάνω στην σκηνή τόνισε: «Πάνω στην σκήνη νιώθω μαγικά, πάνω στην σκηνή είμαι ο εαυτός μου». Αλλά και για την σχέση της με τον κόσμο όταν είναι πάνω στην σκηνή παραδέχθηκε ότι είναι ένα σόου, που βασίζεται στον αυθορμητισμό.

Για την επιλογή των νέων να πηγαίνουν σε talent show κι εάν θα το επέλεγε η ίδια αποκάλυψε ότι το 1973 είχε πάει σε διαγωνισμό τραγουδιού στην Κύπρο κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

«Σαν αδελφές Βίσση, με την αδερφή μου στο πιάνο κι ενώ στην ερμηνεία ξεκινήσαμε, και μετά πήραμε με την μαμά μου την απόφαση να έρθουμε την Αθήνα να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο».

Σε ερώτηση τι τίτλο θα έβαζε η ίδια στην καριέρα της απάντησε η αγαπημένη σταρ: «Στην καριέρα μου θα έβαζα τον τίτλο ”This is my life”».

Για την ζωή της που κατά διαστήματα μένει σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σχολίασε ότι βαριέται εύκολα και μέσα από την ζωή της που είναι το τραγούδι της δίνεται η ευκαιρία να ταξιδεύει παντού.

«Βρίσκω τον Κάρολο σέξι»

Σχετικά με την γνωριμία που είχε στο παρελθόν με τον βασιλιά της Αγγλίας, Κάρολο Γ΄ περιέγραψε: «Σε μία εκδήλωση Tραγούδησα ”Ηappy birthday” στον πρίγκιπα Κάρολο. Τον βρήκα σέξι τον Κάρολο, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές την εξυπνάδα την βρίσκω πραγματικά ελκυστική».

Για τον Νίκο Καρβέλα σχολίασε ότι είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος που μπορεί να γράψει ένα τραγούδι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

«Όσο περνάει ο καιρός είναι σίγουρα γίνεται πιο ώριμος και έχει γίνει πιο απόλυτος, πάντα ήταν αντικοινωνικός, αλλά όχι από κακία. Τώρα πια έχει αποσυρθεί τελείως από τα κοινωνικά δρώμενα και ζει σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στην Καλαμάτα.

«Για εμένα η ζωή μου είναι να μου φέρνει τραγούδια ο Νίκος» και παραδέχθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια ότι «η καριέρα μου είναι ο Νίκος Καρβέλλας».

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο «Κατράκειο» θέατρο στη Νίκαια, στις 21.00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved