Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά στη διάλυση του σχήματος με τον Σχοινά ερμηνεύοντας τραγούδι του Διονύση
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά στη διάλυση του σχήματος με τον Σχοινά ερμηνεύοντας τραγούδι του Διονύση

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει την δική του απάντηση μετά τη διάλυση του σχήματος με τον Διονύση Σχοινά.


Η πρεμιέρα τους ήταν προγραμματισμένη για τις 10/9, αναβλήθηκε με νέα ημερομηνία στις 15/9 αλλά ούτε τότε έγινε.

Nα σας θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Happy Day, ο λόγος της πρώτης αναβολής της πρεμιέρας ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά στην αφίσα. Η αφίσα αντικαταστάθηκε, τα γράμματα μεγάλωσαν αλλά όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρόβα τζενεράλε πριν από την πρεμιέρα υπήρξαν διαφωνίες και για το πρόγραμμα και πόσο χρόνο εμφανίζονται οι δύο τραγουδιστές.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Πάλι η πλευρά του Διονύση ένιωσε αδικημένη. Η Καίτη Γαρμπή μου είπαν ότι πήγε χθες να τον παραλάβει από την πρόβα για να τον στηρίξει».

Ο Διονύσης Σχοινάς με μία ανάρτησή του ανακοίνωσε τη διάλυση του σχήματος:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…».

Σήμερα το απόγευμα ο Μαζωνάκης πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο τον είδαμε να τραγουδά ένα κομμάτι του Διονύση Σχοινά και είπε: «Η μουσική μόνο ενώνει...».

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης στην ανάρτησή του, η πρεμιέρα του, θα γίνει στις 29 Οκτώβρη, χωρίς φυσικά τον Διονύση Σχοινά.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/Cikx4wHDTKg

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved