Πόπη Τσαπανίδου: Έχεις δει την αδερφή της; Είναι δημοσιογράφος και κούκλα
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: Έχεις δει την αδερφή της; Είναι δημοσιογράφος και κούκλα

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει αδυναμία στην αδερφή της Λία και δεν το κρύβει. Οι δύο αδερφές είναι δεμένες και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις καταξιωμένες παρουσίες της ελληνικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια έχει βρεθεί στα ηνία ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έκλεισε τα 55 της χρόνια και βρίσκεται στην πιο δημιουργική και όμορφη φάση της ζωής της, αφού έχει καλωσορίσει το πρώτο της εγγόνι.

Μάλιστα, τον Αύγουστο, η ίδια πάντρεψε και την κόρη της στην Τήνο. Στο νησί είχαν φτάσει πολλοί φίλοι του ζευγαριού ενώ έκαναν και ένα pre-wedding party για να γιορτάσουν το γεγονός.

Σε ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που είδαμε, ήταν και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία όπως είναι φυσικό έλαμπε από ευτυχία. Ωστόσο έχεις δει την αδερφή της, Λία;

Η Λία Τσαπανίδου είναι η μικρότερη αδελφή της παρουσιάστριας και είναι μια κούκλα. Η Λία, έχει ακολουθήσει τα χνάρια της Πόπης Τσαπανίδου, καθώς ασχολείται και εκείνη επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία.

Οι δύο αδελφές έχουν μεγάλη ομοιότητα και αξίζει να σημειωθεί πως έχουν αδυναμία η μία στην άλλη. Η Λία Τσαπανίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και την ζωή με τα δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved