Γιώργος Μαυρίδης: Η εμφάνισή του στην βάφτιση των διδύμων έδωσε τέλος στην κόντρα με τον Τανιμανίδη!
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: Η εμφάνισή του στην βάφτιση των διδύμων έδωσε τέλος στην κόντρα με τον Τανιμανίδη!

Ιδιαίτερη και γεμάτη εκπλήξεις φαίνεται να είναι η σημερινή ημέρα, Σάββατο 17 Σπετεμβρίου, μιας και, όπως είδαμε, ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης. Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε!

Σε λίγη μόνο ώρα θα τελεστεί στον πλατύ Γυαλό της Μυκόνου και στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφθασαν στον χώρο, ανάμεσα σε αυτούς και άτομα που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν σίγουρα ένας από αυτούς, μιας και είναι γνωστή η κόντρα του από παλιά με τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και οι δυο παρουσιαστές στο παρελθόν είχαν παρουσιάσει το Word Party και μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν και μάλιστα είχε ειπωθεί ότι η φιλία τους έχει λήξει. Όπως όλα δείχνουν όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μιας και πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Μαυρίδης κατέφθασε στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας, μαζί με τον κουμπάρο του, Γιώργο Κατσινόπουλο, για να παρευρεθεί στην βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση:

Δείτε παρακάτω βίντεο από την άφιξή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved