Ελένη Πετρουλάκη: Η μαμά της έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Η μαμά της έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Η Ελένη Πετρουλάκη, με ένα υπέροχο ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να ευχηθεί στη μαμά της για τα γενέθλιά της, μιας και της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες γυμνάστριες και το κοινό της την λατρεύει ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακολουθούν μονίμως τις συμβουλές της.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο, τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά της. Αυτήν ητην φορά, η ίδια θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη μητέρα της για τα γενέθλιά της, μιας και της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Για αυτόν τνον λόγο δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από το πρόσφατο ταξίδι τους στη Σαντορίνη, που οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένες!

H Eλένη Πετρουλάκη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Όταν Έχω Εσένα!❤️ Χρόνια πολλά Μαμα μου ! Χαρούμενα γενέθλια ! Να σε χαίρομαι , να σε χαιρόμαστε!❤️ Να συνεχίζουμε να περνάμε στιγμές μαζί , να συνεχίζεις να μου δίνεις δύναμη ,να είσαι πάντα με το χαμόγελο , ακούραστη και ασταμάτητη όσα χρόνια και εάν περάσουν ως γνήσια Μινωιτισσα !

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved