Μάρθα Καραγιάννη: «Θρήνος» στο Twitter μετά τον θάνατό της: «Θα σε θυμόμαστε σαν μύθο»
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: «Θρήνος» στο Twitter μετά τον θάνατό της: «Θα σε θυμόμαστε σαν μύθο»

Λίγα λεπτά μετά την γνωστοποίηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη, το όνομά της έγινε αμέσως νούμερο ένα trend στο Twitter και οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας την αποχαιρέτησαν, αφήνοντας δημόσια τα δικά τους μηνύματα!

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, σκορπίζοντας πανελλήνια θλίψη, μιας και ήταν μια από τις πιο απουδαίες πρωταγωνίστριες του θεάτρου, της τηλεόρασης, αλλά και του κινητογράφου, μιας και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή.

Η Μάρθα Καραγιάννη ασχολήθηκε με την υποκριτική από μικρη ηλικία και η ίδια δεν μπόρεσε στιγμή να φανταστεί τον εαυτό της έξω από αυτόν τον χώρο, μιας και ήταν κάτι που το αγαπούσε πάρα πολύ, κάτι που μας το αποδείκνυε έτσι και αλλιώς διαρκώς. Η ίδια, με το πανέμορφο παρουσιάστικό της και το διαπεραστικό της βλέμμα, τράβηξε από την αρχή την προσοχή του κοινού, το οποίο την στήριξε, την αγάπησε και την καταχειροκρότησε μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι γράφτηκε ο επίλογος μιας ζωής γεμάτη χαμόγελα, επιτυχίες και πολύ λάμψη για μια ιδιαίτερη πρωταγωνίστρια που αυτό που της αξίζει και θα της αξίζει για πάντα είναι το πιο γενναίο μας χειροκρότημα!

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα Tweets των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved