Φαίη Σκορδά: Το φθινόπωρο είναι εδώ και απογείωσε το λευκό παντελόνι με ένα top που θα λατρέψεις
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Το φθινόπωρο είναι εδώ και απογείωσε το λευκό παντελόνι με ένα top που θα λατρέψεις

Για τη Φαίη Σκορδά και το στιλ της όσα και να γράψει κανείς είναι λίγα αφού ανήκει στις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Και σίγουρα δεν είναι μόνο οι στιλιστικές επιλογές που την κάνουν fashion icon αλλά και ο συνδυασμός με την άψογη σιλουέτα της, που δεν την δεσμεύει ούτε καν σε χρωματική παλέτα.

Η Φαίη αγαπά πολύ το λευκό χρώμα και καθώς πια δεν είναι καλοκαιρινό χρώμα αφού φοριέται όλες τις εποχές, το τιμά κάνοντας τέλειους συνδυασμούς ανάλογα με την εποχή.

Το φθινοπωράκι λοιπόν είναι προ των πυλών κι έτσι εκείνη σε πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε να βάλει το στενό λευκό crop παντελόνι της με μια απίθανη μακριά πουκαμίσα με φοβερές ανάγλυφες λεπτομέρειες στο χρώμα του σπασμένου λευκού.

Ένα σύνολο που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όσο για το πώς η Φαίη συνεχίζει και διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της;

Η Φαίη Σκορδά πηγαίνει στο γυμναστήριο, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει δέκα λεπτά διάδρομο για ζέσταμα, ασκήσεις με βαράκια, προβολές, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Όσον αφορά στη διατροφή της, καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά, κόκκινο ή άσπρο κρέας, ενώ από το εβδομαδιαίο μενού της, δεν λείπει ούτε το γλυκό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved