Σοφιάννα Αβραμάκη: Το Instagram της είναι... το κάτι άλλο- Οι νέες φωτό της καλλονής του Survivor!
Showbiz

Σοφιάννα Αβραμάκη: Το Instagram της είναι... το κάτι άλλο- Οι νέες φωτό της καλλονής του Survivor!

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι απίθανη και η αλήθεια είναι ότι μας το αποδεικνύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, μιας και οι νέες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι φανταστικές. 

Την γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τον φετινό κύκλο του Survivor, που η ίδια συμμετείχε με την ομάδα των Μαχητών και κατάφερε να φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, αφού αποχώρησε από το παιχνίδι λίγες εβδομάδες μετά την ένωση.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι της αρέσει πάρα πολύ να περιποιείται τον εαυτό της και το σώμα της με καλή διατροφή και σχεδόν καθημερινή γυμναστική, για να διατηρεί την φόρμα της. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από την καθημερινότητά της και τις εξορμήσεις της σε ορισμένους προορισμούς, όσο και από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Σοφιάννα Αβραμάκη εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω τον ελεύθερο χρόνο που είχε μετά από το ριάλιτι και πραγματοποίησε πολλές εκδρομές σε μερικά από τα πιο αγαπημένα της νησιά, ενώ το Instagram της γέμισε με υπέροχες φωτογραφίες, που σε κάθε μια τα σχόλια ήταν όλο και περισσότερα.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved