Σοφία Παυλίδου: Το σπίτι της είναι γεμάτο minimal γωνιές
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Το σπίτι της είναι γεμάτο minimal γωνιές

Σε ένα υπέροχο, ζεστό και γεμάτο minimal γωνιές σπίτι ζει η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από το εσωτερικού του σοιτιού της, το οποίο όπως θα δεις είναι γεμάτο όμορφες γωνιές, με υπέροχη και minimal διακόσμηση.

Εκπέμπει μια απίστευτη ηρεμία και σε αυτό βοηθά πολύ το γεγονός ότι έχει ξύλο και nude αποχρώσεις.

Η ηθοποιός περνά αρκετές ώρες στο σπίτι, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέλει να είναι ο χώρος που χαλαρώνει και ηρεμεί και φυσικά ο χώρος που περνά μοναδικές στιγμές με τους δίδυμους γιους της.

Η αγάπη και η τρυφερότητα περισσεύει στη συγκεκριμένη οικογένεια και παρά το διαζύγιο ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός φρόντισαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, κατάλληλο και για τους δύο νεαρούς οι οποίοι έχουν ξεπεράσει σε μπόι τόσο τη μητέρα τους όσο και τον πατέρα τους.

Δες το στη gallery

«Οι γιοι μου γνωρίζουν πολύ καλά τους φίλους μου, έρχονται σπίτι, καθόμαστε όλοι μαζί. Αν το δεις ψύχραιμα το θέμα, είμαστε τόσο περαστικοί από αυτή τη ζωή, που είναι αστείο να χαλιέσαι γι’ αυτά τα θέματα.

Ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος (σ.σ. Φερεντίνος), θελήσαμε να εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα παιδιά μας. Δεν ανήκαμε ποτέ στο lifestyle» είχε παραδεχτεί εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή της για τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved