Θυμάσαι τη Νάιλα από το πρώτο GNTM; Έτσι είναι σήμερα, 15 χρόνια μετά- Με τι ασχολείται;
Showbiz

Θυμάσαι τη Νάιλα από το πρώτο GNTM; Έτσι είναι σήμερα, 15 χρόνια μετά- Με τι ασχολείται;

Η Νάιλα Γκούγκνι συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model και από την στιγμή που αποχώρησε από το παιχνίδι, ξεκίνησε να ασχολείται όλο και πιο ενεργά με το μόντελινγκ, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με τον χορό!

Η παίκτρια είχε ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά της και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή την είχαμε λατρέψει ότι μόνο για το φυσικό της ταλέντο στο μόντελινγκ και την φωτογένειά της, αλλά και για τον ευαίσθητο χαρακτήρα της.

Η Νάιλα Γκούνγκι συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model το 2008 και κατάφερε να προχωρήσει πολύ στον διαγωνισμό, μιας και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την έκτη θέση και να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά κόνσεπτ που είχε να φέρει σε πέρας. Η ίδια, 15 χρόνια μετά, είναι μια πολύ περήφανη και ευτυχισμένη, μιας και πριν από λίγο καιρό κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κορούλα της και από εκείνη την στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να της χαλάσει την ευτυχία της, αφού το παιδάκι της έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά της.

Επαγγελματικά, η Νάιλα Γκούνγκι δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στον χώρο του μόντελινγκ ενώ παράλληλα είναι και χορεύτρια, μιας και ήταν η δεύτερη δραστηριότητα που είχε κερδίσει την αγάπη της από παλιά. Το μοντέλο διαθέτει ένα απίθανο και καλογυμνασμένο κορμί και έχει καταφέρει να διατηρείται σε απόλυτη φόρμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved