Η Αλίκη Κατσαβού «αποχαιρετά» την Μάρθα Καραγιάννη - Η σπαρακτική ανάρτησή της
Showbiz

Η Αλίκη Κατσαβού «αποχαιρετά» την Μάρθα Καραγιάννη - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Μέσα από ένα σπαρακτικό μήνυμά της στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού «αποχαιρετά» τη Μάρθα Καραγιάννη.

Η ηθοποιός είχε βαφτίσει τον Φοίβο, γιο της Αλίκης και του Κώστα Βουτσά ενώ συνδέονταν με μια φιλιά σπάνια!

«Καλο ταξιδι Μαρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ενα παιδικο μου ονειρο, δεν ήξερα ομως οτι εκτος απο λαμπρό αστέρι ησουν τετοιας ποιοτητας άνθρωπος.

Το χιούμορ σου, ο δυναμισμος σου, η θηλυκότητα κι η γενναιοδωρία σου αποκαλυφθηκαν πια μπροστα μου. Ειμαι τυχερή που μπορουσα να σε λεω αρχικά φίλη, μαζι με την Ντόρα (Δουμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός!
Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει!

Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!
#marthakaragianni
#μαρθακαραγιαννη», έγραψε.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία” του Open για την δυνατή φιλία που ένωνε την Μάρθα Καραγιάννη με την Ντόρα Δούμα και τον σύζυγό της Κώστα Βουτσά.

«Δίπλα της στάθηκε σαν αδελφή, σαν φίλη καρδιακή η Ντόρα Δούμα. Αυτή είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος. Η Μάρθα και η Ντόρα πρώτα αγαπούσανε τον Κώστα και μέσα από τον Κώστα γνωρίσανε κι εμένα και μ’ αγαπήσανε και με μεγάλη χαρά και κουμπάρες μας γίνανε στον γάμο και μας έκαναν την τιμή να βαπτίσουν τον Φοίβο. Ήμασταν πολύ κοντά γιατί ο Κώστας και η Μάρθα και η Ντόρα ήταν φίλοι ουσιαστικοί και καρδιακοί».

Τον τελευταίο χρόνο η Μάρθα Καραγιάννη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και οι οικείοι της τη φρόντιζαν με πραγματική αγάπη και αφοσίωση.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, αφήνοντας πίσω της σπουδαίες ερμηνείες σε απίθανους ρόλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved