Σάσα Μπάστα: «Ο άγιος Εφραίμ κράτησε στη ζωή τον αδερφό μου»
Showbiz

Σάσα Μπάστα: «Ο άγιος Εφραίμ κράτησε στη ζωή τον αδερφό μου»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε σε συνέντευξή της για τον αδερφό της, τον οποίο παραλίγο να χάσει αλλά και για τον προστάτης της, τον άγιο Εφραίμ.

Έχεις έναν αδερφό, το Άρη, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σε μια οικογένεια που βρίσκεται σε παρόμοια θέση;

Να δείχνουν ακούραστα την αγάπη τους. Διότι το μόνο που ζητάνε αυτοί οι άνθρωποι είναι να τους αγαπάς και να τους προσέχεις. Σίγουρα υπάρχουν και δύσκολες ημέρες. Όλοι μας έχουμε... Προσωπικά δεν με κουράζει αυτό, γιατί έχω κοντά μου, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με συζήτηση και αγάπη όλα βρίσκονται. Έτσι συμβαίνει και με τον Αρη μου, έχουμε μια όμορφη σχέση σαν αδέλφια. Ξέρει πως ό,τι και να γίνει εγώ θα είμαι εκεί. Η αγάπη είναι το γιατρικό.

Έχεις έναν προστάτη τον άγιο Εφραίμ…

Αν αυτή τη στιγμή έχω τον αδελφό μου κοντά μου είναι χάρη στον άγιο Εφραίμ. Βέβαια και οι γιατροί στο Ασκληπιείο, όπου νοσηλεύτηκε ο Αρης, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για μήνες, δεν το συζητώ. Απλώς, κάποια στιγμή μου είπαν: «Εμείς δεν μπορούμε πια να κάνουμε κάτι άλλο, ο Άρης είναι στα χέρια του θεού». Και σου το ορκίζομαι - το λέω και βουρκώνω!-το δικό μας παιδί εκεί που μας άφηνε, κατάφερε τελικά να ζήσει. Στο νοσοκομείο, όταν πηγαίνουμε, τον φωνάζουν «Λάζαρο», γιατί δεν υπήρχε πιθανότατα να ζήσει. Πήγα να προσκυνήσω στον άγιο Εφραίμ και όταν τον πλησίαζα άκουγα τον ήχο από την Εντατική όπου νοσηλευόταν ο Άρης. Το άκουγα έντονα, σαν να καιγόταν το αφτί μου. Σαν να μου έλεγε εσύ είσαι εδώ, αλλά εγώ είμαι εκεί, δίπλα στον αδερφό σου.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved