Κηδεία Κώστα Καζάκου: To gossip-tv στο τελευταίο «αντίο»
Showbiz

Κηδεία Κώστα Καζάκου: To gossip-tv στο τελευταίο «αντίο»

Στον Περισσό, στην πολιτική κηδεία του αξέχαστου Κώστα Καζάκου ειπώθηκε το τελευταίο «αντίο» από συγγενείς και φίλους. 

Επιθυμία του Κώστα Καζάκου ήταν να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική σχολή ενώ μετά από ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ, με το οποίο είχε πολιτευτεί για αρκετά χρόνια ο ίδιος, αποκάλυψε πώς θα έλεγαν οι δικοί του άνθρωποι αλλά και οι θαυμαστές του το «ύστατο χαίρε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος λοιπόν:

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους... Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00».

Από νωρίς στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό είχαν συγκεντρωθεί καλοί του φίλοι και θαυμαστές του για να τον αποχαιρετήσουν για πάντα μιας και έφυγε για το ταξίδι στο φως, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου μετά από νοσηλεία μερικών εβδομάδων στον Ευαγγελισμό καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved