Χάρης Τζωρτζάκης: Παραλίγο το αυτοκίνητό του να καρφωθεί πάνω σε δέντρο - «Στιγμιαία και τρομακτικά»
Showbiz

Χάρης Τζωρτζάκης: Παραλίγο το αυτοκίνητό του να καρφωθεί πάνω σε δέντρο - «Στιγμιαία και τρομακτικά»

Άγιο είχε ο Χάρης Τζωρτζάκης! Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραλίγο το αυτοκίνητό του να καρφωθεί πάνω στο δέντρο και περιέγραψε όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Συγκεκριμένα με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Χάρης Τζωρτζάκης ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί κατέβαινα το δρόμο του Κάραβελ με κατεύθυνση τη Β.Σοφίας. Στο ύψος του νοσοκομείου «Συγγρός» και ενώ είχα ικανοποιητική απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κάτι συνέβη πιο μπροστά με αποτέλεσμα όλα το προπορευόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν κάπως απότομα αλλά τίποτα το ασυνήθιστο για Αθήνα. Πατάω με τη σειρά μου καπως απότομα το φρένο, πιάνει το ABS,περιμένω να σταματήσω, δεν σταματάω, λέω θα σταματήσω δεν μπορεί.. δεν σταματάω, λέω θα κόψει τουλάχιστον, δεν κόβει, καθολου δεν κοβει και οδεύω ολοταχώς για καραμπόλα.

Γαμωτο θα την πληρώσει ο μπροστινός μου και δεν φταίει ο άνθρωπος σκέφτομαι και κόβω το τιμόνι αριστερά με σκοπό να τρακάρω μόνος μου με κανα δέντρο μην με ρωτήσετε γιατί δεν τράβηξα χειρόφρενο όλα αυτά έγινα στιγμιαία. Στιγμιαία και τρομακτικά. Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο, ο μπροστινός μου τη γλίτωσε, εγώ τη γλίτωσα, οι περαστικοί τη γλίτωσαν, το αμάξι δεν τη γλίτωσε αλλά νάμου» και πόσταρε δύο φωτογραφίες δείχνοντάς μας το αυτοκίνητό του που παραλίγο να έπεφτε πάνω στο δέντρο!

Δείτε την παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved