Άναυδος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον αρραβώνα της Ερασμίας Μάνου - Η παρέμβασή της
Showbiz

Άναυδος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον αρραβώνα της Ερασμίας Μάνου - Η παρέμβασή της

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε η συνέντευξη της κόρη της Σοφίας Βόσσου, μέσα από την οποία αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς το ζευγάρι έφτασε στον αρραβώνα.

«Όχι μόνο δεν γνώριζα αλλά έμεινα άναυδος. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παρακολουθήσει όλη του την πορεία και ξέρω ότι η Ερασμία είχε γράψει ένα κείμενο για αυτόν. Δεν γνωρίζονταν από πριν. Αν θες τη γνώμη μου, μου κάνει εντύπωση με ποια έννοια; Βεβαίως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αλλά μετά από πολλές επαφές», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος, σας λέω πώς το έχω στο μυαλό μου. Ανεξάρτητα από τη μάχιμη πορεία του και ξαφνικά άκουσαν για τον αρραβώνα και… εντάξει, σε αυτή τη ζωή τα έχω δει όλα».

Λίγη ώρα μετά η Ερασμία Μάνου, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. «Ζητώ συγγνώμη στον Ανδρέα που δεν τον κάλεσα στον αρραβώνα μου, υπόσχομαι να τον έχω κουμπάρο στο γάμο μου. Να πως δυο0 πραγματάκια… Δεν είναι λίγος ο καιρός που γνωρίζομαι με τον Βασίλη. Εκτός φυλακής έχουμε βρεθεί πολλαπλές φορές και βεβαίως στα επισκεπτήρια εδώ και πολλούς μήνες. Στο σύνολο επικοινωνούμε εδώ και δυο χρόνια. Η μητέρα μου ήθελε να γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved