Ελεονώρα Μελέτη: Η συνεργασία με τον σύζυγό της στο θέατρο Αθηνά και η τρυφερή σχέση με την κόρη της
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Η συνεργασία με τον σύζυγό της στο θέατρο Αθηνά και η τρυφερή σχέση με την κόρη της

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20-09) η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα τη φετινή σεζόν παράλληλα με τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις τολμά να ασχοληθεί και με το θέατρο αναλαμβάνοντας τη μετάφραση και την απόδοση του αριστουργήματος «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά στις 20 Οκτωβρίου.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη ενώ αναφέρθηκε και στην τρυφερή σχέση με την κόρη της.

«Πολύ κόσμο ξάφνιασε το εξώφυλλο με τον Θοδωρή. Από μένα το περιμένεις, από τον Θοδωρή όχι. Αν δεν είχαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά μας, δεν ξέρω αν θα μας βλέπατε μαζί. Ήταν μια φωτογράφηση για να επικοινωνήσω ένα νέο επαγγελματικό βήμα και μια συνεργασία, όχι μια οικογενειακή φωτογράφηση».

Η συνεργασία της με τον Θοδωρή Μαροσούλη ξεκίνησε τυχαία.

«Έχουμε πολλά κοινά, μοιάζουμε στο βάθος αλλά εκδηλωνόμαστε διαφορετικά. Στη δουλειά δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Πήρα ένα κείμενο το οποίο μου παρέδωσε, μου έβαλε deadline, του είπα να κρατήσει το παιδί, αφοσιώθηκα, μετάφρασα το κείμενο, το παρέδωσα».

Η ίδια συμπλήρωσε:

«Έψαχνε να βρει ένα έργο φρέσκο που να μην έχει ξανανεβεί στο ελληνικό θέατρο. Του είπα ‘θέλω να δεις μια ταινία’, του έβαλα το ‘Τέλειοι Ξένοι’. Του άρεσε, του είπα ότι θα ήταν ωραίο έργο, πήρε τα δικαιώματα και το κάναμε. Ξεκίνησε χαλαρά, δεν ξέραμε ότι θα καταλήξει εκεί».

Η σχέση με την κόρη της

Με την τηλεόραση και τη νέα επαγγελματική ενασχόληση, ο χρόνος που απομένει είναι περιορισμένος.

«Θέλει πρόγραμμα, αν μου το διαταράξεις ταράζομαι γιατί μετά δεν βγαίνει. Θέλει αυτοπειθαρχία. Ξεφεύγω, αλλά επειδή αποσυντονίζομαι ξέρω ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο από το να μην το κάνω. Βάζω στόχους, έναν με δύο τον χρόνο, και λέω ότι θέλω να τους πετύχω. Όμως δεν έχει σημασία αν θα τους πέτυχω ή όχι. Η ικανοποίηση του να κυνηγάς έναν στόχο είναι το ίδιο δυνατή ακόμα και αν δεν τον πετύχεις».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε ότι περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, ενώ έχει βγάλει από τη ζωή της πράγματα που δεν τη «γεμίζουν».

«Θέλω τον ελάχιστο χρόνο που έχω να τον περάσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία.

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν.

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη

Ενώ την μετάφραση και απόδοση του έργου έχει κάνει μοναδικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved