Μαροσούλης- Μελέτη: Το θέατρο Αθηνά, οι Τέλειοι ξένοι και η ιδιαίτερη ανακαίνιση του χώρου!
Showbiz

Μαροσούλης- Μελέτη: Το θέατρο Αθηνά, οι Τέλειοι ξένοι και η ιδιαίτερη ανακαίνιση του χώρου!

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ετοιμάζουν κάτι καινούργιο στο θέατρο Αθηνά, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταπλήξει τα πλήθη, μιας και πρόκειται για μια παράσταση, η οποία δεν έχει παιχτεί ποτέ στην Ελλάδα. 

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και φέτος το συγκεκριμένο δίδυμο ετοιμάζει κάτι νέο, μοντέρνο και ιδιαίτερο.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης πρόκειται να συνεργαστούν φέτος και στο θέατρο, μιας και η παράσταση "Τέλειοι ξένοι" θα ξεκινήσει περί τα μέσα Οκτωβρίου, με ένα ιδιαίτερο καστ ηθοποιών, που υπόσχεται να μας κάνει να περάσουμε υπέροχα. Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και οι δυο τους υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί σχετικά με το θέατρο, την συνεργασία που έχουν μεταξύ τους, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πώς θαυμάζει απεριόριστα τον σύζυγό της!

Πάμε λοιπον στη δική σας παράσταση που ανεβαίνει στα μέσα Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Πέτρου Λαγούτη και Γιώργου Πυρπασόπουλου.

Ελεονώρα: Είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Πέτρου και είναι ενθουσιασμένος για αυτό. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι λατρεμένος, θυμάμαι δουλειά του που όταν του την είπα, δεν πίστευε ότι την είχα δει.Ήταν ακόμα έφηβος! Ο Πέτρος Λαγούτης είχε συμφωνήσει για την παράσταση από το 2020. Λάτρευε το έργο.

Θοδωρής: Τη σκηνογραφία υπογράφει ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος μοζί με την Ελένη Αρκεμάτογλου έχει επιμεληθεί ολόκληρη την ανακαίνιση του θεάτρου Αθηνά. Δεν θυμίζει σε τίποτα το θέατρο που ήταν πριν.Ήθελα νά δημιουργήσω έναν χώρο που θα βοηθάει τον θεατή να απολαμβάνει σε ευρύτερο πλαίσιο μια υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία.

Ελεονώρα: Νομίζω ότι τέτοιο θέατρο δεν υπάρχει άλλο στην Αθήνα, θυμίζει μοντέρνο πεντάστερο ξενοδοχείο. Ο κόσμος θα φεύγει ενθουσιασμένος.

Θοδωρής: Επιστρέφοντας στην παράσταση, που θα είναι η κεντρική σκηνή για φέτος, καθώς θα ανέβουν και άλλες παραγωγές, όπως παιδικά έργα και Δευτέρα-Τρίτη, πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Αλικάκη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Δημήτρης Λιόλιος και ο Δημήτρπς Ξανθόπουλος. Είναι ένα εξαιρετικό καστ που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα του έργου.



Ελεονώρα, πηγαίνεις στις πρόβες;

Ελεονώρα: Είχα πάει στις δύο πρώτες αναγνώσεις.

Καινούρια εμπειρία για σένα.

Ελεονώρα: Οι πρόβες ναι, η απόδοση του κειμένου όχι.Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές
μου και στην Ιταλία, επιστρέφοντας εργάστηκα για κάποια χρόνια ως μεταφράστρια αγγλικών, γαλλικών και ιταλικών κειμένων, κυρίως επιστημονικών κειμένων, για λογαριασμό περιοδικών και ένθετων εντύπων σε εφημερίδες. Κάπως έτσι μπήκα και στον χώρο μας. Θεατρικό έργο δεν είχα αποδώσει όμως ποτέ. Επειδή μου άρεσε πολύ αυτή η ενασχόληση και ήταν και τα πρώτα μου χρήματα, όταν μου ξαναδόθηκε η ευκαιρία, κυριολεκτικά το ρούφηξα το έργο. Όσο το δούλευα, είχα την Αλεξάνδρα (σ.σ. την κόρη τους) στο σπίτι και προκειμένου να μπορώ να συγκεντρωθώ έφευγα και πήγαινα σε ένα ζαχαροπλαστείο στην Πεντέλη. Το έκανα με πολλή αγάπη.

Θοδωρή, έχει τύχει να χάσεις πολλά χρήματα σε μια σεζόν;

Θοδωρής: Πάρα πολλά. Είχα ετοιμάσει μια ολόκληρη παράσταση και λίγο πριν από την πρεμιέρα ο πρωταγωνιστής έκανε πίσω.Ή έχω βρεθεί στην πολύ δυσάρεστη θέση να
απομακρύνω μια πασίγνωστη πρωταγωνίστρια γιατίοι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί της. Ωστόσο, έχω μάθει να ελίσσομαι στις ανατροπές κι αυτό το οφείλω στον πατέρα μου (σ.σ. Δπμήτρη Μαροσούλη). Από μικρό παιδί ήμουν δίπλα του όταν έκλεινε τις συμφωνίες και διαχειριζόταν τις κρίσεις, με άφηνε να βλέπω και να ακούω τα πάντα. Όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα τα οφείλω σε εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος που έχει βάλειτην υπογραφή του στο θέατρο. Είναι ο άνθρωπος που μπορείνα με κάνει τρελό με ένα του βλέμμα. Μπορεί να διαφωνούμε πολλές φορές, αλλά του έχω μεγάλη αδυναμία. Και στον πατέρα μου, αλλά και στον θείο μου Ηλία Μαροσούλη, που και εκείνος είναι ένας σπουδαίος επιχειρηματίας.

Ελεονώρα: Όσους ανθρώπους έχω γνωρίσει από τη δουλειά του Θοδωρή
μου λένε πάντα πόσο καλός άνθρωπος είναι ο πεθερός μου, πόσο κόσμο
έχει βοηθήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved