Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνου!«Ο λόγος που χωρίσαμε είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της»
Showbiz

Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνου!«Ο λόγος που χωρίσαμε είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της»

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν αύριο Πέμπτη (22-09) συγγενείς και φίλοι στη Μάρθα Καραγιάννη.

Άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό της, άνθρωποι που διασκέδασαν, έκλαψαν και γέλασαν μαζί της. Ανάμεσά τους και ένας από τους άντρες που μαζί της έζησε τον έρωτα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για την 12ετή σχέση τους αποκαλύπτοντας πως τον λόγο του χωρισμού τους, πήρε μαζί της η Μάρθα Καραγιάννη.

«Δεν μπορώ να μην πάω στην κηδεία της Μάρθας. Ήμουν κοντά στη Μάρθα αλλά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στη Ντόρα τη Δούμα. Ήταν ο φύλακας άγγελος της Μάρθας», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον λόγο που παρά τη μακρόχρονη σχέση τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, είπε:

«Περισσότερο δεν ήθελα εγώ, μετά δεν ήθελε η Μάρθα. Η Μάρθα ερωτεύτηκε το σανίδι, τα φώτα του θεάτρου και τους συναδέλφους. Ήταν πολύ δεμένη με όλους και με αυτούς έπαιξε και με όσους δεν έπαιξε. Εμάς δεν μας “σκότωσε” τίποτα. Άλλο ήταν το θέμα. Ήμουν άταχτος όταν δεν ήμουν με τη Μάρθα. Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη. Ήταν και η Μάρθα μαζί μου.

Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τους ηθοποιούς. Η Μάρθα ήταν με τους φίλους της και εγώ ήμουν μόνος μου. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς να μου πουν μια κουβέντα σε μια παρέα 10 ατόμων, όλοι θεατρίνοι. Με ζήλευε, κι εγώ λιγότερο. Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της ο λόγος που χωρίσαμε», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Δες στη gallery κοινές φωτογραφίες τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved