Μπόμπα: Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα και η παραμυθένια διακόσμηση μέσα από φωτό που δεν έχεις δει
Showbiz

Μπόμπα: Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα και η παραμυθένια διακόσμηση μέσα από φωτό που δεν έχεις δει

Μια ημέρα που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή έζησαν το περασμένο Σάββατο (17-09) η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το ζευγάρι μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης βάφτισε τα δυο κοριτσάκι του με τους συγγενείς και τους φίλους που έδωσαν το «παρών» να περνούν μοναδικές στιγμές στη Μύκονο.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το μυστήριο η πανέμορφη μανούλα, Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες μέσα από τις οποίες ξεχωρίσαμε -φυσικά- την ιδιαίτερη μπομπονιέρα.

Πρόκειται για ένα μικρό χρωματιστό τσαντάκι από ύφασμα, οπού μέσα «έκρυβε» ένα γλαστράκι και στο πλάι κρέμονταν το τούλι με τα κουφέτα. Σε άλλες φωτογραφίες είδαμε τα υπέροχα γλυκάκια που απόλαυσαν οι καλεσμένοι, τα ροφήματα, τις υπέροχες τριώροφες τούρτες και φυσικά διάφορα σημεία από το χώρο που μετά το μυστήριο δόθηκε το πάρτι.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

«Μια από τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής μας! Βαφτίσαμε τα κοριτσάκια μας!
Πάντα άξιοι οι νονοί μας @yolanda.kalo @manosgavras @marinavernicos @miltoskamb @demiliakv @_annezia @giorgoskamb
που τους έβαλαν λάδι και πραγματικά ελπίζω να πάρουν από τη χάρη τους γιατί είναι όλοι πολύ ξεχωριστοί και χαρισματικοί! Σας αγαπάμε πολύ 🤍
#filippariana», έγραψε η ίδια στο πρώτο της μήνυμα μετά τη βάφτιση

Η Χριστίνα ήταν πανέμορφη και γλυκύτατη και είχε μάλιστα επιλέξει ένα μακρύ φόρεμα σε ροζ μπεζ τόνους, το οποίο και στο τελείωμά του είχε μια μεγάλη διαφάνεια με λουλούδια και ροζ πούπουλα.

Οι μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, ήταν κουκλίτσες τόσο με τα ροζ φορεματάκια τους, όσο και ύστερα από το μυστήριο με τα βαφτιστικά τους ρουχαλάκια, με όλους τους καλεσμένους να καταχειροκροτούν την οικογένεια και να δίνουν τις δικές τους ευχές για το καλύτερο των μικρών νεοφώτιστων κοριτσιών.

Σειρά φυσικά είχε το γλέντι σε ένα από τα πιο υπέροχα μαγαζιά της Μυκόνου, με τον Σάκη Τανιμανίδη, την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κορούλες τους να μπαίνουν μέσα χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής ενώ το χαμόγελο των δυο γονιών μαρτυρούσε το πόσο μεγάλη είναι η ευτυχία τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved