Δέσποινα Βανδή: Το μοναδικό βίντεο με την κόρη της, Μελίνα μετά από καιρό…
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το μοναδικό βίντεο με την κόρη της, Μελίνα μετά από καιρό…

Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε η Μελίνα Νικολαΐδη με τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή μετά από καιρό, εσείς το είδατε;

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές και η τραγουδίστρια έκανε repost το βίντεο της κόρης της!

Η Μελίνα απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τη μαμά της... Ξεκαρδίζονται στα γέλια και χαίρονται τη στιγμή... λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η φοιτητική ζωή για την 18χρονη.

Να σας θυμίσουμε ότι την περίοδο των εξετάσεων της Μελίνας, η τραγουδίστρια είχε πει: «Αν το παιδί μου που διαβάζει για τις εξετάσεις μου έλεγε «πάω να δω την Βανδή με τον Θεοφάνους», θα του έλεγα όχι. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό από την Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητά στην κατάψυξη; Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού».

Και όταν αποφοίτησε η κόρη της από το σχολείο έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram της: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου, τις στάσεις σου, τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου, τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου, αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να 'χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou».

Μετά από καιρό είδαμε μαμά και κόρη να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί και δείτε και εσείς το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved