Τζούλι Μασίνο: Η μάχη της με τον σακχαρώδη διαβήτη και τα κιλά
Showbiz

Τζούλι Μασίνο: Η μάχη της με τον σακχαρώδη διαβήτη και τα κιλά

Η Τζούλι Μασίνο είναι μία πραγματικά πολύ αγαπητή φυσιογνωμία στον κόσμο της μουσικής, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά talent shows ως η αγαπημένη δασκάλα φωνητικής και ορθοφωνίας πολλών μετέπειτα αστεριών του πενταγράμμου. 

Η ίδια, σε μία σπάνια εξομολόγησή της, μίλησε για την υγεία της που λόγω σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 είναι εύθραυστη ενώ δεν έκρυψε ότι έκανε αγώνα στο παρελθόν για να χάσει 30 κιλά προκειμένου να φροντίσει τον εαυτό της.

Δείτε τι είπε...

Η υγεία σας πώς είναι;

Όταν έχεις σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 πάντα είσαι σαν γιο γιο. Μια τα πράγματα είναι καλά, μια πιο δύσκολα.

Τι δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας;

Όλα είναι εύκολα και όλα είναι δύσκολα. Έγινα αναγκαστικά γιατρός του εαυτού μου για να είμαι σωστή. Έχω πάντα μαζί μου τις ινσουλίνες, ξέρω κάθε πόση ώρα να φάω και να ελέγξω την ινσουλίνη στο αίμα μου. Γι’ αυτό δεν κοιμάμαι 8 ώρες, αλλά τέσσερις. Δεν γκρινιάζω όμως, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι πιο δύσκολα. Με το χαμόγελο περνούν όλα. Γι’ αυτό όσο μπορώ δεν θέλω μιζέρια, τοξικούς ανθρώπους δίπλα μου. Θέλω να βοηθάω όπως μπορώ όποιον το χρειάζεται.

Είστε από πάντα διαβητική;

Όχι ήρθε αργότερα, όπως και στη μαμά μου. Έχω δέκα χρόνια διαβήτη. Δεν θέλω να νομίζουν όμως ότι είμαι καημένη, ίσα ίσα. Το μήνυμα για τον κόσμο είναι πως η ζωή είναι όμορφη αλλά θέλει μάχη. Ό,τι έχουμε σήμερα μπορεί αύριο να μην το έχουμε ή να έχουμε ακόμη καλύτερα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και να βοηθάμε όσο μπορούμε.

Εχετε χάσει αρκετά κιλά. Πώς το καταφέρατε;

Έχασα 30 κιλά πριν οκτώ χρόνια μέσα σε δυο χρόνια σιγά σιγά. Πάντα είχα λίγα παραπάνω κιλά λόγω των ορμονών. Τώρα έχω πάρει τα 15, αλλά πρέπει να χάσω άλλα επτά όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για την υγεία μου. Είμαι vegetarian εδώ και 10 χρόνια.

Νιώθετε γεμάτη στην προσωπική σας ζωή;

Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Δεν έχω κάποιον άντρα μέσα στη ζωή μου και είναι επιλογή μου. Γιατί όταν μεγαλώνεις και δεν έχεις κάποιον δίπλα σου που νιώθεις ότι είναι το άλλο μισό και πρέπει συνέχεια να παλεύεις για να κρατηθεί η σχέση, τότε δεν αξίζει. Αξίζει να είσαι καλά με τον εαυτό σου και αν έρθει μια ωραία σχέση είναι σούπερ. Αν δεν γίνει πάλι είναι σούπερ. Είμαι γεμάτη πάντως, δεν νιώθω μοναξιά. Οι επιλογές σε όλη μου την προσωπική ζωή ήταν λάθος. Πλέον κανείς δεν κάνει κάτι με την καρδιά του, παρά μόνο όταν θέλει να κερδίσει κάτι. Είναι η εποχή έτσι με τα social media. Είμαι πολύ τυχερή που μεγάλωσα με άλλη νοοτροπία. Οι λάθος επιλογές μου έγιναν λόγω της μουσικής. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον εκτός μουσικής. Άλλο να είστε φίλοι και άλλο να έχετε σχέση. Παίζει σίγουρα ρόλο η τύχη και το timing.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved