Τζούλι Μασίνο: «Ήμουν έτοιμη να κάνω πίσω την καριέρα μου για να αποκτήσω οικογένεια»
Showbiz

Τζούλι Μασίνο: «Ήμουν έτοιμη να κάνω πίσω την καριέρα μου για να αποκτήσω οικογένεια»

Η Τζούλι Μασίνο έχει αφοσιωθεί από πολύ νεαρή ηλικία στην τέχνη της μουσικής. Πόσο όμως έχει μετανιώσει που δεν απέκτησε ποτέ παιδί

Η ίδια μιλάει για τις επιλογές ζωής της, για ό,τι της δίνει δύναμη αλλά και για όσα της λείπουν από την καθημερινότητά της... Διαβάστε τι αποκάλυψε...

Το ότι δεν γίνατε μητέρα, σας στοιχίζει;

Τώρα με τίποτα. Είμαι μαμά για όλους. Παλαιότερα πριν 20-25 χρόνια ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν είχα ούτε τύχη ούτε timing. Είχα να αντιμετωπίσω αρρώστιες, μετά ένα ατύχημα και μετά δεν είχα σωστούς ανθρώπους δίπλα μου που ήθελαν να στηρίξουν αυτό το όνειρο. Ήμουν έτοιμη πάντως να κάνω πίσω την καριέρα μου για να αποκτήσω οικογένεια.

Στα δύσκολα τι σας δίνει δύναμη;

Η ζωή. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, έχω τρέλα να πάω έξω και να βλέπω τα σύννεφα, τον αέρα, τις γάτες που βοηθάω, τα λουλούδια. Θέλω να μπορώ να τραγουδάω να κάνω καλλιτεχνικά πράγματα, να γελάω. Να βλέπω αγάπη γύρω μου. Τα πιο απλά πράγματα είναι τα πιο πλούσια.

Τι σας λείπει;

Η οικογένειά μου, θέλω να τους βλέπω πιο συχνά γιατί είναι Αμερική και είναι δύσκολο. Τίποτα άλλο.

Ποια είναι η πιο safe αγκαλιά σας;

Με το σκυλάκι μου. Αυτή με ξυπνάει όταν έχω χαμηλό ζάχαρο. Έχουμε ένα ξεχωριστό δέσιμο.

Έχετε αγαπήσει και αγαπηθεί όσο θα θέλατε;

Είναι πολύ λεπτή αυτή η γραμμή. Κάποιες φορές έχω κάποιες άλλες όχι. Δεν είναι όμως ότι που μου λείπει. Έμαθα να είμαι καλά με τον εαυτό μου, γιατί είναι λάθος να το περιμένω αυτό από κάποιον άλλον. Πρώτα πρέπει να είμαστε καλά με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους. Ποιο είναι το μεγαλύτερο παράπονό σας; Ότι στην Ελλάδα το κράτος δεν βοηθάει τον κόσμο. Ποιο είναι το πιο συγκινητικό χειροκρότημα που έχετε δεχτεί; Όταν έκανα οντισιόν για το Broadway στην Αμερική και σηκώθηκε όλη η παραγωγή και με ρώτησαν πού κρύβεσαι τόσο καιρό. Ποιο είναι το τραγούδι που αντιπροσωπεύει τη ζωή σας; Το «I will survive».

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved