Μιχάλης Σαράντης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μας έκαναν να «λιώσουμε»
Showbiz

Μιχάλης Σαράντης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μας έκαναν να «λιώσουμε»

Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά «πετάνε» στα σύννεφα, καθώς πριν λίγες ώρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Λίγο μετά τη γέννηση της μικρής τους, ο Μιχάλης Σαράντης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, γράφοντας μάλιστα και ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

Ο ίδιος, ο οποίος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παράδεισος των Κυριών» κρατάει αγκαλιά την νεογέννητη κόρη του και φαίνεται το πόσο ευτυχισμένος είναι.

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή… Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´ αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Μιχάλης Σαράντης.

Να θυμίσουμε πως η κόρη του Μιχάλη Σαράντη και της Μαίρης Μηνά γεννήθηκε 3300 γραμμάρια.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved