Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μίνι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Οι ευχές για τα γενέθλιά της
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μίνι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Οι ευχές για τα γενέθλιά της

 Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (20-09) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι. 

Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου, όπως κι εσύ θα δεις στις φωτογραφίες, διατηρεί την όμορφη σιλουέτα της αφού φαίνεται πως ακόμη και στην εγκυμοσύνη της ακολουθεί ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής ενώ ασκείται συστηματικά με ειδικές ασκήσεις που κάνουν οι εγκυμονούσες.

Πόζαρε με ένα υπέροχο στενό μίνι φόρεμα σε ροζ απόχρωση με μια φανταστική λεπτομέρεια αφού από τη μια μεριά κρέμονταν μια ουρά στο ίδιο χρώμα και ύφασμα.

Η Κωνσταντίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι χαμηλά πέδιλα σε χρώμα χρυσό και πόζαρε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝑩𝒊𝒓𝒕𝒉𝒅𝒂𝒚 𝒕𝒐 𝑴𝒆», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες τις φωτογραφίες

Όπως είπε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στις κάμερες: «Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας».

Όσο για το φύλο του μωρού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όχι μόνο δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό αλλά αποκάλυψε ότι αυτό θα γίνει με ένα υπέροχο πάρτι που ετοιμάζει με τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Δεν είμαι ούτε του ροζ ούτε του μπλε και το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved