Βαρύ πένθος για τη Μικαέλα Φωτιάδη: «Παλεύοντας μέχρι την τελευταία σου πνοή»
Showbiz

Βαρύ πένθος για τη Μικαέλα Φωτιάδη: «Παλεύοντας μέχρι την τελευταία σου πνοή»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία βυθίστηκε στο πένθος.

Το όμορφο μοντέλο μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση έκανε γνωστό πως ο αγαπημένος της παππούς έφυγε από τη ζωή.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από το νοσοκομείο με την ίδια να είναι χωμένη στην αγκαλιά του και η ανάρτησή της ραγίζει καρδίες. «Rest in peace my Hero. My Fighter, fighting till your last breath 🖤
LOVE U SO MUCH 22.09.22» - «Αναπαύσου εν ειρήνη Ήρωά μου. Μαχητής μου, παλεύοντας μέχρι την τελευταία σου πνοή – Σε αγαπώ πολύ 22.09.22» έγραψε στο instagram η Μικαέλα Φωτιάδη με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Την ίδια ώρα και ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Μπορμπόκης με ανάρτησή του στο instagram «αποχαιρέτησε» τον παππού της Μικαέλας Φωτιάδη, με τον οποίο είχαν πολύ στενή σχέση.

«22/9/2022 🕊🙏🏻
Καλό Ταξίδι Opa 💔
Θα Σε Θυμάμαι Πάντα Όπως Σε Γνώρισα!
Χαίρομαι Που Κατάφερα Να Είμαι Εκεί Να Σφίξω Το Χέρι Σου, Να Αγκαλιαστούμε Και Φιληθούμε Λίγες Μέρες Πριν Φύγεις Για Το Τελευταίο Σου Ταξίδι, Χαίρομαι Που Ήθελες Να Βρίσκομαι Εκεί, Που Με Αγαπούσες Όπως Σε Αγαπούσα Και Εγώ Και Δεν Με Ξεχώριζες Από Τα Υπόλοιπα Εγγόνια Σου! Κάθε Φορά Που Μου Έλεγες Ότι Είσαι Περήφανος Για Εμένα Φούσκωνα Από Περηφάνια Μέσα Μου Χαιρόμουν Σαν Μικρό Παιδί!!! Χαίρομαι Που Με Αποκαλούσες Φίλο Σου Και Φιλαράκο Σου, Χαίρομαι Που Μου Έστελνες Μηνύματα Και Λέγαμε Τα Δικά Μας, Μισά Ολλανδικά Εσύ Μισά Ελληνικά Εγώ, Σπαστά Αγγλικά Μαζί Και Οι Δυό Αλλά Βγάζαμε Την Άκρη Μας!!!!! Λυπάμαι Πολύ Που Έφυγες, Λυπάμαι Πολύ Που Δεν Θα Σε Ξανά Δώ, Λυπάμαι Πολύ Που Δεν Θα Ξανά Διαβάσω Μήνυμα Σου, Να Μου Λες Πόσο Περήφανος Είσαι Για Εμένα!!!!! Να Ξέρεις Ότι Θα Σε Αγαπάω Και Θα Σε Θυμάμαι Πάντα Χαρούμενο Χαμογελαστό Με Τα Κόκκινα Μαγουλάκια Σου Όπως Του Άγιου Βασίλη!!!!! Καλό Ταξίδι Παππού Θα Μου Λείπεις!!!!! Σ‘αγαπάω 💔🙏🏻🕊».

Δες τις αναρτήσεις τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved