Χριστίνα Μπόμπα: Η απίθανη λεπτομέρεια στο χτένισμά της που πέρασε απαρατήρητη
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η απίθανη λεπτομέρεια στο χτένισμά της που πέρασε απαρατήρητη

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (17-07) πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της χρονιάς, καθώς η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους, με μία λαμπρή τελετή στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας.

Για την παραμυθένια βάπτιση, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα custom made maxi φόρεμα από τούλι, του Οίκου Celia Kritharioti, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κεντημένα λουλούδια από οργάντζα σε αποχρώσεις του ροζ, ενώ το εντυπωσιακό φόρεμα της συλλογής Haute Couture στο τέλος της ουράς είχε παλ ροζ ostrich feathers.

Αυτό όμως που λίγοι παρατήρησαν ήταν ότι στο παραμυθένιο χτένισμα της υπήρχε μια φανταστική λεπτομέρεια.

Ανάμεσα στις επιμελώς ατημέλητες τούφες της η Χριστίνα Μπόμπα είχε περάσει υπέροχα μικρά ανθάκια, σαν αυτά που στόλιζαν το υπέροχο φόρεμά της.

Η πλεξούδα της είναι το ιδανικό χτένισμα για βάφτιση ή γάμο καθώς μπορείς μετά το μυστήριο και τις φωτογραφίες, απλά να την πιάσεις ψηλά και να φαίνεται σαν κότσος, όπως έκανε κι εκείνη στο πάρτι.

«Μια από τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής μας! Βαφτίσαμε τα κοριτσάκια μας!
Πάντα άξιοι οι νονοί μας @yolanda.kalo @manosgavras @marinavernicos @miltoskamb @demiliakv @_annezia @giorgoskamb
που τους έβαλαν λάδι και πραγματικά ελπίζω να πάρουν από τη χάρη τους γιατί είναι όλοι πολύ ξεχωριστοί και χαρισματικοί! Σας αγαπάμε πολύ 🤍
#filippariana», έγραψε η ίδια στο πρώτο της μήνυμα μετά τη βάφτιση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved