Χρήστος Βασιλόπουλος: «Το ποστ δεν κατέβηκε, έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών»
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Το ποστ δεν κατέβηκε, έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών»

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μέσα από την οποία αναζητούσε σπουδαστές/ηθοποιούς για μια νέα παραγωγή χωρίς αμοιβή και σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου επανήλθε με νέα ανάρτηση σχετικά με το θέμα.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εξής αγγελία του:

«Ζητούνται σπουδαστές/ηθοποιοί ηλικίας 25-70 ,για βοήθεια σε γύρισμα η και συμμετοχή (είτε με ρόλο είτε με βοηθητικό ρόλο) σε νέο project,με λιγο ώρα γυρίσματα στην Αττική .Στείλτε τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες σας στο email…..μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη .Δεν θα υπάρχει πληρωμή, όμως η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία .Το συγκεκριμένο project είναι ένα τεράστιο project και οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν θα δουλέψουν άμεσα με τον σκηνοθέτη αλλά και τον πρωταγωνιστή (Χρηστος Βασιλοπουλος) αποκτώντας αρκετή εμπειρία».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Χρήστος Βασιλόπουλος προχώρησε σε νέα ανάρτηση μέσω Instagram, με την οποία ξεκαθάρισε ότι το ποστ του δεν κατέβηκε από το προφίλ το, απλά έκλεισε λόγω της μεγάλης προσφοράς των ηθοποιών και έστειλε και ένα μήνυμα στους «δημοσιογράφους».

«Το κάστινγκ που ανέβασα στο facebook σχετικά με ένα μελλοντικό πρότζεκτ έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω» έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved